Originele HP tonercartidges met JetIntelligence

Geef uw bedrijf méér professionele pagina's, topprestaties en antifraudetechnologie voor extra bescherming – concurrenten kunnen hier niet aan tippen. Alleen originele HP tonercartridges bevatten JetIntelligence.

Print voordeliger meer pagina's dan ooit tevoren

Originele HP tonercartridges met JetIntelligence produceren meer pagina's van professionele kwaliteit dan ooit. Verlaag de kosten met high-capacity opties en paginamaximalisatietechnologie. Printmeettechnologie geeft u steeds een accuraat beeld van de tonerniveaus, zodat u uit elke cartridge het maximale aantal prints haalt.

Print op topsnelheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit

HP ColorSphere 3 toner (voor kleuren HP LaserJets) en zwarte precisietoner (voor monochrome HP LaserJets) hebben een laag smeltpunt en zijn daardoor speciaal afgestemd op de snelle prestaties van uw printer. Deze toners, die ontworpen zijn voor snellere, kleinere printers die minder stroom gebruiken bij het printen van pagina's, produceren nog meer documenten in de hoge kwaliteit die u van HP verwacht op de hoogst mogelijke snelheid van uw printer.

Authenticatie van cartridges geeft zekerheid

De exclusieve anti-fraudetechnologie van HP, die in elke originele HP tonercartridge met JetIntelligence is ingebouwd, beschermt u tegen vervalste cartridges. Het verifieert de cartridge als deze wordt geïnstalleerd en geeft een melding wanneer een gebruikte of een vervalste cartridge wordt geplaatst. Het ondersteunt de policy's voor uw printerpark waarmee u de kosten in de hand kunt houden en een hoge kwaliteit kunt waarborgen.

Bescherm uw investering

Alleen originele HP LaserJet tonercartridges met JetIntelligence zijn speciaal voor uw HP LaserJet printer of MFP vervaardigd. Daardoor verliest u minder tijd aan het oplossen van problemen met apparaten en heeft u meer tijd voor wat echt belangrijk is in uw bedrijf.