1. Terug

Kies HP-peripherals voor de beste kwaliteit!

Profiteer van meer winst met HP accessoires en services

Verkoop extra accessoires en oplossingen als uitbreiding op het HP portfolio. HP-peripherals biedt u uitgebreide hardware ecosystemen/configuraties, zodat u betere prestaties levert en de klantervaring wordt verbetert.

Wordt een betrouwbare partner

We hebben onze HP-peripherals zo geoptimaliseerd zodat uw bedrijf kan groeien en zich positioneren als betrouwbare partner voor uw klanten.

  • Presenteer en verkoop essentiële accessoires
    sommige accessoires zijn noodzakelijk. Geef uw klanten de kans om ze bij u te kopen.
  • Verbeter productiviteit en samenwerking
    en creëer klanttevredenheid door het verkopen van de accessoires waarmee uw klanten hun hybride werkoplossingen kunnen versterken. Nieuw: Nu Poly premium Business Headsets aan het portfolio zijn toegevoegd zijn we voortaan #strongertogether
  • Profiteer nu van Bonus Club punten en spaar voor
    Bonus Club punten bij aankoop van HP hardware, peripheral en Poly producten.

Voeg populaire oplossingen toe aan elke verkoop.

Door peripherals te bundelen - van monitoren tot Care Packs en Poly-producten - helpt u het HP portfolio van uw klanten naar een hoger niveau te tillen

Begin vandaag nog hardware te verkopen - eenvoudiger dan ooit.

Met het geïntegreerde verkoop van peripherals, plaatst u accessoires direct aan het Point of Sales, in plaats van op de achtergrond. Met de accessoires en services van Poly en HP kunt u nu twee vliegen in één klap slaan: uw inkomsten opvoeren en de aankoopervaring van uw klanten verbeteren!

Kies uw HP-Device en peripherals