Life Proof

Het bedrijf
Actie en avontuur zijn primaire driften. Ze zitten in het bloed van Life Proof. En om hen tevreden te stellen, moet Life Proof langs plaatsen gaan, dingen doen, kansen nemen en vrij zijn. Voel hoe het hart in de borst van Life Proof klopt en de ijzige rush van adrenaline in haar aderen.

Het begon allemaal met de WaterProof, DropProof, DirtProof, SnowProof-lijn met cases: de klassieke FRĒ en de schermloze NÜÜD. Vervolgens breidt Life Proof uit naar nieuw gebied met twee niet-waterdichte oplossingen: NËXT en SLΛM. Nu blijven zij de mogelijkheden pushen met WaterProof-luidsprekers, snelmontagesteunen en zelfs veldgereedbare power packs - versnelling gericht op het injecteren van meer actie in elk avontuur.

LifeProof overstijgt louter bescherming. Zij willen dat u vrij bent van terughoudendheid, vrij van aarzeling en vrij van angst. Daarom maakt Life Proof koffers, luidsprekers en accessoires die de branding trotseren, in het zand gedijen, de hellingen versnipperen en terugspringen van borgtocht - zodat u in het moment kunt leven, het bewijs vastlegt en geweldige verhalen kunt delen.

Kijk ook op www.lifeproof.com.

De producten

  • Mobile accessories
  • Notebook carrying case
  • Power cable

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.