Profiteer van de voordelen van het Intel Technology Provider programma

Het Intel Technology Provider programma ondersteunt resellers in de verkoop en het aanbieden van innovatieve oplossingen op basis van Intel technologieën. Met dit programma heeft u toegang tot diverse marketing- en salesmaterialen. Het Intel Technology Provider programma bestaat uit drie gratis lidmaatschappen gericht om uw bedrijf te helpen groeien en u te laten profiteren van nieuwe kansen.

Als Registered Partner, heeft u toegang tot Partners-only content op de Intel Reseller Centre website, e-nieuwsbrieven en online training op Intel-producten en-oplossingen. Dit alles zonder kosten voor uw organisatie.

Nieuwe partner inschrijvingen zijn verplicht een bedrijfsprofiel in te vullen, het programma Algemene Voorwaarden en het de Merken-en licentieovereenkomst te accepteren.

Groeit uw Intel omzet en voldoet u aan de gestelde criteria voor lidmaatschap? Dan komt u in aanmerking voor de Gold Partner status. Dit geeft u toegang tot uitgebreide ondersteuning, trainingen, evenementen, sales tools en beloningen. Als Gold Partner Partner toont u uw klanten uw expertise in Intel producten en oplossingen.

Bij het upgraden naar een Gold Partner-status bent u verplicht additionele informatie over uw bedrijf te leveren. Na goedkeuring kunt u optimaal profiteren van de Gold Partner-lidmaatschap voordelen.

De Platinum Partner status is gereserveerd voor de meest gewaardeerde deelnemers aan het programma. Zij die blijk geven van superieure business en technische vaardigheden, vooruitlopen in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor klanten op basis van Intel-technologieën. Platinum Partners ontvangen top voordelen waaronder: kortingen, geavanceerde ondersteuning, marketing middelen, exclusieve uitnodigingen, expertise erkenning en het gebruik van Platinum Partner lidmaatschap activa.

Om te upgraden naar de Platinum Partner status is het noodzakelijk additionele informatie te leveren over uw bedrijf, details van verkochte systemen en contactgegevens van de technisch- en marketing gekwalificeerde medewerkers binnen uw bedrijf.

Intel® Points
Als partner van Intel® ontvangt u via het partnerprogramma veel voordeel en ondersteuning. Eén van die voordelen is het Intel® Points loyaliteitsprogramma voor Gold en Platinum Partners. De Intel® Points spaart u automatisch bij aankoop van Intel® componenten en Intel® gebaseerde PC's, notebooks, 2-in-1's, All-in-One's en tablets.

Klik hier voor meer informatie over Intel® Points

Alle voordelen op een rij

Voordeel Registered Gold Platinum
Platinum Partner lidmaatschap Badge & Assets     X
Intel® Inside Partnerprogramma   X X
Toegang tot beloningen met Intel® Points   X X
Uitnodigingen voor exclusieve Intel® evenementen   X X
Toegang tot Intel® Technology Provider en nieuwsbrieven X X X
Speciale Systeem en componenten promoties X X X
Training en erkenning van experts X X X
Toegang tot de Partner Marketing Store X X X
Standaard vervangingsgarantie X X X
Technische ondersteuning X X X
Aanmelden