ALSO Graphics

Over ALSO Graphics

ALSO Graphics, de grafische divisie van ALSO, heeft zich als distributeur volledig toegelegd op de grafische markt. Dankzij onze kennis en het bestaande portfolio kunnen wij ons richten op verschillende markten, waaronder o.a. Large Format Printing, Colormanagement, pdf en Workflow.

Een aantal belangrijke merken binnen het ALSO Graphics portfolio zijn o.a.: HP Large Format Printing, Epson Large Format Priniting, Adobe, EFI proofing solutions, Onyx, Eizo, X-Rite, Neolt, en Barbieri. De kennis die ALSO Graphics in huis heeft, tezamen met de jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat ALSO Graphics een vertrouwde partner is voor toonaangevende merken in de branche.

ADOBE

Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. De creatieve marketing- en documentoplossingen bieden iedereen, van opkomende kunstenaars tot wereld- wijde merken, de mogelijkheid om digitale creaties tot leven te brengen en deze te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment voor de beste resultaten.

Ga naar Adobe producten

EXTENSIS

Extensis groeide op in de creatieve, print en publishing software-industrie. En nu, 20 jaar later, zijn ze experts in font management en digital asset management software. Extensis is gespecialiseerd in eenvoudig te implementeren en eenvoudig te gebruiken oplossingen die je investeringen in fonts en digital assets beschermen en optimaliseren.

Ga naar Extensis producten

BARBIERI

Barbieri is een internationale producent en leverancier van intelligente kleurmeetsystemen die de hoogste beeldkwaliteit voor professioneel digitaal printen verzekeren. Het bedrijf is marktleider op het gebied van kleurmeting voor grootformaat-, flatbed- en industrieel printen.

Ga naar Barbieri producten

EFI

Fiery® “Wide Format Products” biedt een schaalbare lijn van producten aan in zowel Proofing, Production Print als fotografie en dit van “entry level” tot “high end”.

Ga naar Efi producten

ONYX

Na meer dan 25 jaar innovatie, is Onyx Graphics er in geslaagd om voor hun klanten de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen, en superieure afdrukkwaliteit en kleurkwaliteit te verkrijgen. De passie voor het leveren van superieure kleur heeft geleid tot de ontwikkeling van ONYX Color, de “eigen kleur engine” speciaal geoptimaliseerd voor grootformaat inkjetprinters. Voor meer informatie, bezoek www.onyxgfx.com.

Ga naar Onyx producten

X-RITE

X-Rite Inc., een Danaher-bedrijf met hoofdzetel in Grand Rapids, Michigan, werd opgericht in 1958 en is wereldwijd marktleider in kleur trends, wetenschap en technologie. X-Rite biedt een compleet gamma van diensten en oplossingen. X-Rite helpt klanten kleuren te beheren in verschillende markten zoals inkt, fotografie, video, metaal, glas, textiel, plastic en hout.

Ga naar X-rite producten

NEOLT

Neolt is een Italiaanse producent van trimmers, laminatoren en vouwtoestellen. Kwaliteit, duurzaam-heid en design karakteriseren het Italiaanse vak-manschap.

Ga naar Neolt producten

EPSON LARGE FORMAT PRINTING

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

Ga naar Epson producten

HP

Met de introductie van de HP Designjet printing in 1991 plaatste HP een nieuwe standaard in groot formaat ontwerp. Vandaag, met meer dan 3 miljoen verkochte HP DesignJets over de hele wereld, blijft HP de meest toonaangevende producent van groot formaat printers.

Ga naar HP producten
ALSO Graphics helpdesk
+ 32 (0) 15 28 69 60
alsographics.int@also.com