Cherry

Welkom in het NU
CHERRY GmbH is wereldwijd marktleider in computer-invoerapparatuur met de focus op de zakelijke markt, industrie en beveiliging. Daarnaast maken ze ook mechanische toetsen voor de gaming industrie. CHERRY GmBH is een dochteronderneming van het technologieconcern ZF Friederichshafen AG.

Original CHERRY
De CHERRY producten onderscheiden zich door compromisloze hoge kwaliteit en uitstekende attractieve ergonomie. In elke productklasse is CHERRY de maatstaaf voor performance. Door uitstekende betrouwbaarheid, functionaliteit en levensduur bestaan de “rode kersen” al 50 jaar. Onder invloed van de nieuwe corporate huisstijl verschijnt CHERRY in eenvoudige elegantie en functionaliteit. De ontwikkeling van de producten wordt sinds het begin door ingenieurs in Auerbach gedaan. Zij zijn verantwoordelijk voor baanbrekende innovaties zoals de unieke kwaliteit en de Gold Crosspoint technologie welke vooral wordt gewaardeerd in de gaming industrie. Bovendien worden er in eventueel ook klant specifieke oplossingen ontwikkeld welke in eigen laboratorium uitgebreid op kwaliteit en functionaliteit getest worden. CHERRY GmbH ontwikkelt en produceert sinds 1967 toetsenborden in Duitsland. Meer dan de helft van de Duitse kantoren zijn met de marktleider haar toetsenborden uitgerust. In de zakelijke markt biedt de ervaren hardware fabrikant door de integratie van magneet en chipcardlezers talrijke speciale toetsenborden voor gebruik in de gezondheidszorg, beveiliging en Point of Sale (PoS).

Performance Plus

Wij combineren onze beste Cherry technologieën en zetten alleen hoogwaardige materialen in. Dat alles voegen we samen in een buitengewoon design. Alleen zo overtreffen we onze eigen maatstaaf.

Office

Hoogwaardige keyboards en muizen geoptimaliseerd voor het dagelijkse kantoor gebruik. Betrouwbaarheid en ergonomie zijn daardoor onderscheidend. Cherry heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige invoerapparatuur.

eHealth

Speciale toetsenborden en lezers geoptimaliseerd voor het gebruik in de gezondheidszorg. Toegesneden betrouwbare oplossingen zijn nodig.

Security

Actuele zekerheidstechnologie naadloos geïntegreerd in keyboards en invoerapparaten. Innovatieve technologieën voor high performance.

Industrial

Duurzame keyboards en invoerapparaten die altijd te vertrouwen zijn. CHERRY optimaliseert industriële producten consequent op de veeleisende toepassingen.

POS / POT

Individuele invoerapparatuur en softwareoplossingen. Wij adviseren, plannen en integreren CHERRY producten en oplossingen in uw POS / POT en zorgen voor een maximale efficiëntie en flexibiliteit.

Samenwerken voor succes. Met het CHERRY partnerprogramma geniet u als geregistreerde partner van vele voordelen en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bent u nog geen CHERRY partner maar wilt u dat wel worden? Surf naar: www.cherry.de/partnerprogramma/index.htm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM