Hybride werken met Jabra
Evolve2 Series

Jabra Evolve2 40 USB-C MS Stereo

Bestel hier

Jabra Evolve2 65 MS Stereo

Bestel hier

Jabra Evolve2 75 MS Stereo

Bestel hier

Jabra Evolve2 55 MS Stereo

Bestel hier

PanaCast Series

PanaCast 50 Video Conf. Solution

Bestel hier

PanaCast 20 Premium AI-powered 4K Ultra HD

Bestel hier

Jabra PanaCast Bundle Meet Anywhere+ Medium

Bestel hier

Speak2 Series

Speak2 40 MS Teams

Bestel hier

Speak2 55 MS Teams

Bestel hier

Speak2 75 MS Teams

Bestel hier

Jabra innoveert met partners in een wereldwijd samenwerkingsverband

Organisaties van wereldformaat werken samen met Jabra om oplossingen te maken die hun onderneming vooruithelpt. Deze organisaties hebben een merk nodig dat ze vertrouwen om de uitstekende communicatiekwaliteit; Jabra levert dit wereldwijd.

De combinatie Jabra en Microsoft biedt naadloze communicatie- en samenwerkingservaringen. Jabra heeft audio- en video-oplossingen in nauwe samenwerking met Microsoft ontwikkeld. Dankzij onze samenwerking met Microsoft op het gebied van productintegratie, kunnen wij een goed verbonden oplossing leveren die de best mogelijke ervaring biedt.

Voor al uw vragen over Jabra, contacteer Focus Sales Manager Jeffrey Obdam
( jeffrey.obdam@also.com ) of uw account manager bij ALSO.

Over Jabra

Jabra is een wereldleider op het gebied van audio-, video- en samenwerkingsoplossingen - ontwikkeld om consumenten en bedrijven meer mogelijkheden te bieden. Als trots onderdeel van de GN Group zetten we ons in om mensen dichter bij elkaar te brengen of bij wat belangrijk voor hen is. De uitmuntende techniek van Jabra wijst de weg, voortbouwend op 150 jaar pionierswerk binnen de GN Group. Dit stelt ons in staat geïntegreerde tools te creëren voor contactcenters, kantoren en samenwerkingen, waarmee professionals overal productiever kunnen werken; en draadloze koptelefoons en oortjes waarmee consumenten kunnen genieten van gesprekken, muziek en media. De GN Groep, opgericht in 1869, is actief in 100 landen en levert innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. GN heeft meer dan 7.500 mensen in dienst en rapporteerde in 2022 een jaaromzet van 18,7 miljard DKK. GN Audio is goed voor ca. 12,5 miljard DKK. GN brengt mensen bij elkaar en is genoteerd aan Nasdaq Kopenhagen.