Also Cloud

Microsoft

Microsoft is wereldwijd de grootste leverancier van software en services voor zowel particulier - als zakelijk gebruik.

Nomadesk

Nomadesk is leverancier van beveiligde Cloud storage en file sharing voor MKB en professionals. Nomadesk file sharing is buitengewoon geschikt voor gebruikers die veilig hun bestanden willen opslaan en delen in de Cloud. De SaaS (Software-as-a-Service) is verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.

Acronis

Acronis is een wereldwijde leverancier van software voor opslagbeheer en herstel na dataverlies, in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Het in 2002 opgerichte Acronis is een snel groeiende internationale onderneming met meer dan 700 werknemers in 18 landen en partners in vrijwel elk deel van de wereld.

G Data

G Data Software AG is een security-specialist van Duitse origine. G Data ontwikkelde zijn eerste antivirus-programma al in 1987 en was daarmee een pionier in Europa. Kwaliteit is een prioriteit voor de onderneming. Als resultaat hiervan heeft G Data sinds 2005 al zeven keer de vergelijkende test van de Consumentenbond gewonnen.

Yeslken

YesIken maakt sinds 2001 online (interactieve) trainingen. De trainingen zijn to-the-point, met eventueel ruimte voor oefeningen en herhalingen en gemakkelijk te up-sellen met MS producten.

Swiftpage

Swiftpage, is leverancier van geïntegreerde marketing en CRM oplossingen. De CRM Software ìs al meer dan 25 jaar internationaal succesvol. Dagelijks vertrouwen miljoenen MKB ondernemers, accountmanagers en marketeers op de prijswinnende CRM Software om prospects, leads en klanten efficiënt te benaderen.