1. Terug

Duurzaam en milieuvriendelijker printen
met de originele HP-cartridges!

HP cartridges bieden een duurzame oplossing voor elke printbehoefte. Een groenere printervaring met HP is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw zakelijke of persoonlijke afdrukbehoeften. Originele HP-cartridges zorgen voor minder energieverbruik, minder papier verspilling en met het recycling programma bent u gegarandeerd van een duurzame printoplossing.

Ontdek alle duurzaamheidsiniatieven van HP supplies op deze pagina.

Ontdek HP Supplies

Duurzame voordelen van HP Supplies

Recycling van originele HP-inkcartridges

Sinds 2018 maakt HP een verschil door gerecycled plastic te gebruiken in plaats van nieuw plastic voor de productie van inktpatronen. Wanneer u kiest voor HP inktpatronen, draagt u actief bij aan het recyclen van plastic flessen die uit de oceaan worden gevist.

De HP-printers en originele HP-cartridges zijn perfect op afgestemd. Dit leidt tot betere prestaties en hierdoor kunt u meer pagina’s printen en geniet u van van hoogwaardige afdrukresultaten met minimale afdrukfouten. Bij HP geloven we in de kracht van duurzaamheid, en met uw keuze voor HP draagt u bij aan een groenere toekomst. Bekijk hieronder welke positieve resultaten HP al behaald heeft met het recyclen van inkt cartridges.

60% daling van het verbruik van fossiele brandstoffen

Meer dan 705 vaten olie uitgespaard

39% minder waterverbruik

Voldoende om 7,9 miljoen mensen één dag van water te voorzien

30% daling van de gemiddelde CO2-voetafdruk

Alsof er 533 auto's minder rijden

Recycling van originele HP-tonercartridges

De HP-tonercartridges zijn zorgvuldig ontwikkeld met het oog op het minimaliseren van het materiaalgebruik en het voldoen aan strenge normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat het extra speciaal maakt, is dat 100% van onze originele HP-tonercartridges tussen de 5% en 38% gerecycled materiaal bevat. Zo dragen we niet alleen bij aan hoogwaardige printprestaties, maar ook aan een duurzamere toekomst. Kies voor HP-tonercartridges en maak een bewuste keuze voor kwaliteit en milieubewustzijn.

Ontdek HP-Tonercartridges

Ontdek de recycling van
HP supplies via
HP Planet Partners

Recycle originele HP-cartridges en maak een impact op het milieu! HP-cartridges kunnen gemakkelijk worden gerecycled via de HP Planet Partners. Via dit eenvoudige en gratis retourbeleid worden originele HP-inkt- en tonercartridges gerecycled. De kunststof wordt gebruikt als grondstof bij de productie van nieuwe inkt- en tonercartridges. Zo komen kunststof cartridges niet meer terecht op de afvalhoop, maar blijven ze in de productketen.

Help ook mee HP-cartridges te recyclen! Klik op de onderstaande link en recycle nu direct uw HP-cartridges.

Recycle nu