Ontdek de mogelijkheden van Samsung’s assortiment op het gebied van opslag en componenten. Samsung staat bekend om zijn innovatieve vermogen, hoogwaardige producten en processen die wereldwijd erkend worden.

Sinds 2003 is Samsung het onbetwiste nummer één merk voor flashgeheugen, waarbij de verbazingwekkende prestaties en betrouwbaarheid van hun producten ongekend zijn. Ervaar de kracht en kwaliteit en laat u verrassen door de mogelijkheden die Samsung biedt!

Discover some of our Samsung products

SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB

Interne SSD

Eenvoudige upgrade, ongekende snelheid.

De interne SSD's van Samsung staan bekend om hun snelheid en betrouwbaarheid. Met indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden tillen ze de prestaties van elke computer naar een hoger niveau. Samsung SSD's zijn ook ontworpen met geavanceerde functies zoals ingebouwde technologie om oververhitting te voorkomen, hardware-encryptie voor maximale beveiliging en een efficiënt energiebeheer om de levensduur van de batterij te verlengen.

Bestel interne SSD

SAMSUNG Portable SSD T7 500GB External USB

Geheugenkaart

Gewoon de beste kaart

De geheugenkaarten van Samsung bieden verbeterde overdrachtssnelheden en een grote capaciteit om foto's, full UHD en 4K video's, en muziek op te slaan. Deze robuuste kaarten zijn bestand tegen schokken, magnetische kracht en zelfs röntgenstralen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in diverse omgevingen. Met de nadruk op veiligheid en duurzaamheid kunt u altijd en overal op Samsung geheugenkaarten vertrouwen om uw waardevolle data veilig te bewaren.

Betel Geheugenkaarten

Kies voor de geheugenoplossingen van Samsung om Ongeëvenaarde kwaliteit te ervaren en profiteer van een uitgebreide productlijn. Heeft u vragen over het assortiment van Samsung? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers

Contact Info

Voor B2B:

+32 (0) 15 48 05 50

SALES.BE@ALSO.COM

Voor Retail:

+32 (0) 15 48 05 70

retail.be@also.com