Het WaaS reseller 10-stappenplan

01 - Klaar voor de start!

Door toe te treden tot de ALSO Cloud Marketplace bent u in staat om WaaS aan te gaan bieden aan uw eindklant.

02 - Af!

Via de ALSO Cloud Marketplace kunt u de aantrekkelijke WaaS-bundels bestaande uit hardware, software en/of diensten aanbieden, u kunt eventueel uw eigen diensten hieraan toevoegen. Vervolgens stuurt u de offerte rechtstreeks vanuit de ALSO Cloud Marketplace.

03 - Deal

Voor het WaaS-leasemodel dient uw eindklant een overeenkomst te ondertekenen. U dient te zorgen voor een handtekening van het contract en de overeenkomst digitaal naar ALSO te sturen.

04 - Check

Als WaaS-reseller dient u niets voor te financieren en geen onnodige risico’s te nemen. Het betalingsrisico van de eindklant ligt bij ALSO. Vandaar dat ALSO voorafgaand aan het contract een credit-check beoordeling van de eindklant doet. Na goedkeuring is de deal daadwerkelijk een feit.

05 - Levering

Vervolgens kan de hardware worden uitgeleverd, dan wel aan u als reseller (voor het eventuele configureren), dan wel rechtstreeks aan de eindklant, afhankelijk van uw voorkeur. U levert eventueel uw eigen aanvullende diensten, zoals overeengekomen met de eindklant.

06 - Kassa!

U ontvangt per direct uw commissie over de hardware voor de gehele overeengekomen contractperiode, zoals zichtbaar was tijdens het configureren van de WAAS-bundels in de ALSO Cloud Marketplace. Uw aanvullende eigen diensten dient u rechtstreeks te factureren aan de eindklant.

07 - Blije eindklant

De werkplekken van uw eindklant zijn voorzien van nieuwe hardware en geavanceerde software in het tijdperk van het mobiele werken – zorgeloos werken dankzij de hardware verzekering en bijvoorbeeld Cloud back-up. En hij weet dat u als WaaS-reseller te allen tijde voor hem klaarstaat om hem te ondersteunen. En zoals afgesproken in het WaaS-contract incasseert ALSO maandelijks het transparante en voorspelbare tarief.

08 - Nieuwe verkoopkans

Via de ALSO Cloud Marketplace zijn de lopende WaaS contracten voor u inzichtelijk, zodat u tegen het einde van de contractperiode uw eindklant tijdig een nieuwe WaaS aanbieding kunt doen met een grote verkoopkans.

09 - Vervanging hardware

Uw eindklant kijkt al uit naar de nieuwe hardware. De maandelijkse tarieven betaalt hij graag, mede omdat hij regelmatig zijn hardware kan vervangen en zo up-to-date blijft zonder additionele investeringen te doen. Als WaaS reseller kun je wederom commissie tegemoet zien, net zoals dat bij elk WaaS contract is wat je sluit.

10 - Retour oude hardware

De oude hardware dient door u of uw eindklant aan het einde van de overeenkomst teruggestuurd te worden naar ALSO. ALSO wist alle data op de hardware conform een BSI-compliant procedures, zodat documenten niet gereconstrueerd kunnen worden.