ONZE IOT-OPLOSSING VOOR HET
OPVOLGEN
EN BEHEREN VAN ENERGIEKOSTEN

Stijgende energiekosten zijn een heikel punt voor veel bedrijven in Europa en daarbuiten.

Met Workplace+ van ALSO kunnen gebruikers hun gebouwen analyseren op het besparen of het verlagen van kosten van bezetting en hiermee het energieverbruik te analyseren.

POTENTIËLE
ENERGIEBESPARINGEN

Verhoog uw kansen op energiebesparing

Workplace+ helpt gebouwenbeheerders, woningbouwverenigingen, overheden en bedrijven om de temperatuur, bezetting, licht en zelfs de luchtkwaliteit in gebouwen te volgen.

Profiteer van talrijke sensoren

Maak gebruik van sensoren die u overal in uw gebouw kunt plaatsen. Volg de bezetting, CO2, temperatuur en vochtigheid, waterlekken, omgevingsverlichting en meer op, voor een beter beeld van het gebruik van uw gebouwen.

Ontdek gebieden met hoog verbruik

Zijn de kantoren helder verlicht, zelfs als er niemand is? Zijn de thermostaten op de juiste temperatuur ingesteld? Met Workplace+ ontdekt u vlot die gebieden die veel energie verbruiken.

WAT LEVERT HET UW KLANT OP?

VIND DE JUISTE BALANS VOOR UW GEBOUW

Gebruik Workplace+ om het perfecte gebruiksplan voor uw gebouw samen te stellen. Volg het gebruik op via een intuïtief, aangepast beheerplatform.

MEER INFO

DE VOORDELEN VOOR KLANTEN

Toezicht op het werkelijke verbruik

Ontdek of het energieverbruik in gebouwen is afgestemd op het beleid en de duurzaamheidsdoelstellingen van uw organisatie. Geniet van toegang op afstand met triggermeldingen en rapportages.

Beheer uw energieverbruik

Optimaliseer het energieverbruik en het gebruik van uw gebouwen op basis van factoren zoals tijd van de dag, bezetting, locatie en meer. Workplace+ ondersteunt uw duurzaamheidsdoelstellingen en optimaliseert uw gebouwenbeheersysteem.

Snel te integreren

Workplace+ kan vrij snel worden geïntegreerd in uw gebouwenbeheer, zodat u op relatief korte tijd waarde creëert en uw energiebesparingspotentieel realiseert.

Lage instapkosten

Workplace+ is een betaalbare oplossing die het voor gebouwenbeheerders gemakkelijker maakt om direct actie te ondernemen en meer energie te besparen.

HOE WERKT HET?

Workplace +
Toestel

Sensoren met
LoRaWAN-connectiviteit

Via ALSO web shop

ALSO IoT
Platform

Beveiligd en schaalbaar IoT-platform om apparaten te verbinden en data te verzamelen en te visualiseren

Via ALSO Cloud Marketplace

Toepassingen

Kant-en-klare toepassing om direct aan de slag te gaan, of bouw uw eigen toepassing.

Via ALSO Cloud Marketplace

Elektriciteitsverbruik Opvolging

Ontdek hoe u uw stroomverbruik kunt opvolgen met behulp van de gegevens van de verschillende sensoren en hoe die u vervolgens kunt weergegeven in het ALSO IoT-platform.

ALSO-partners kunnen de oplossing aanpassen aan hun voorkeuren en behoeften.

Volg uw energieverbruik op

Als u meer gedetailleerde dashboards wilt of informatie moet doorsturen naar een extern platform voor verdere analyse, is het ALSO IoT-platform de beste oplossing.

Het heeft alle mogelijkheden om andere systemen aan te sluiten en te integreren, ze te personaliseren of diagrammen toe te voegen of te verwijderen.

Gedetailleerd dashboard

Het gedetailleerde dashboard met echte gegevens van het ALSO-magazijn in Letland.

Meer info, graag!

Interesse? Neem contact op met een ALSO IoT-specialist om vragen te stellen of meer te weten te komen over Workplace+.

NEEM CONTACT OP