1. Terug

7 juli 2017

ALSO voegt Norton Small Business toe aan haar lijn cloudbeveiligingsproducten

ALSO verbreedt haar Cloud Marketplace met Symantec Norton Small Business, een op maat gemaakte cyberbeveilingsoplossing ter ondersteuning en bescherming van bedrijven met minder dan 20 werknemers. Het product is gebaseerd op het bestaande beveilingspakket van Symantec met flexibel ontwerp. Die flexibiliteit biedt bedrijven de mogelijkheid op nieuwe apparaten extra bescherming toe te voegen wanneer die behoefte ontstaat.

Volgens recent onderzoek van Symantec, maakt de meeste ransomware geen onderscheid tussen bedrijven en consumenten. Maar volgens een recente ontwikkeling richt een klein aantal groepen zich nu specifiek op bedrijven, met ransomware die is ontworpen om meerdere computers in een netwerkt te infecteren en daarbij waardevolle gegevens te versleutelen. Norton Small Business maakt gebruik van een van de meest omvangrijke civiele cyberinlichtingennetwerken ter wereld om organisaties te helpen zich te verdedigen tegen de meest geavanceerde aanvallen op allerlei platforms, zoals Windows-pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPhones en iPads. In aanvulling op de geavanceerde technologieën van Norton die zijn gericht op anti-virus, anti-malware en anti-phishing, bevat Norton Small Business ook de app met scantechnologie Mobile Insight van Norton, waarmee kwaadwillende of onbetrouwbare Android-apps kunnen worden geïdentificeerd voordat ze worden geïnstalleerd. Het product bevat ook de mogelijkheid om op afstand met vergrendel-en-veeg-functionaliteit verloren of gestolen apparaten te beheren. Er is geen IT-kennis nodig om de installatie uit te voeren.

Doordat we het professionele beveiligingspakket van Norton aan de ALSO Cloud Marketplace hebben toegevoegd, kunnen we onze resellers nu een full-servicepakket aanbieden. Met Norton Small Business bieden we een flexibel product aan waarin een multi-layer bescherming wordt gecombineerd met een gebruiksvriendelijk abonnementsservice," aldus Aleksi Partanen, Senior Vice President Digital Services van ALSO Holding AG.

"De ALSO Cloud Marketplace biedt ons een belangrijk nieuw kanaal om kleine bedrijven te bereiken. Omdat veel van deze bedrijven geen IT-afdelingen hebben om ze te beschermen tegen de toenemende cyberrisico's, zijn wij van mening dat de partnership met ALSO ons de mogelijkheid biedt om deze organisaties te voorzien van onze betrouwbare beveiligingsoplossing," zegt Robert den Drijver, BeneNord Consumer Territory Director van Symantec.

Norton Small Business is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.