TRY & BUY

Test nu gratis een WACOM Signature Set STU540 sign pro PDF of WACOM Signature Set DTU1141B sign pro PDF 10.1nch LCD Full HD

Heeft u altijd al een van de Signature Sets van Wacom willen uitproberen? Dan is Try & Buy de ideale manier om tot 30 dagen gratis en zonder risico één van de Signature Sets uit te proberen. Als u na deze 30 dagen niet overtuigd is van de voordelen ervan, retourneert u het product simpelweg naar ALSO zonder enige aankoopverplichting!

WACOM Signature Set STU540 sign pro PDF

De STU-540 is voorzien van een 5" kleuren-LCD voor het vastleggen van handgeschreven eSignatures met de hoogste veiligheid. Voor degenen die hun papierloze werkprocessen willen verbeteren door het verkorten van transactietijden, het verlagen van bedrijfskosten en het verbeteren van de klantenservice, is de STU-540 de juiste keuze.

WACOM Signature Set DTU1141B sign pro PDF 10.1nch LCD Full HD

Wacom DTU-1141B - Digitizer met LCD-scherm - 22.32 x 12.56 cm - elektromagnetisch - 4 knoppen - met bekabeling - USB 2.0 – zwart.

Wilt u gebruik maken van Try & Buy?

Vul dan uw gegevens in via dit formulier.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens door ALSO Belgium BV worden verwerkt met het oog op de uitvoering van de Try & Buy Campagne. De persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wettelijke voorschriften verwerkt, opgeslagen en vervolgens verwijderd. U hebt het recht op informatie, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, bezwaar en overdraagbaarheid van gegevens. Bovendien hebt u het recht om in beroep te gaan bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming. Ik ben ervan op de hoogte gesteld dat ik mijn toestemming te allen tijde met uitwerking in de toekomst kan intrekken. Voor deelname is het verstrekken van persoonlijke gegevens vereist.