Met deze producten organiseert u de beste videovergaderingen

Logitech heeft verschillende oplossingen als het gaat om vergaderruimten. Met de juiste tools aangepast aan de grote van uw vergaderruimte. Logitech heeft onderscheidt gemaakt tussen 3 verschillende ruimtes : kleine ruimten, middelgrote ruimten en grote ruimten.

_____________________

VOOR KLEINE VERGADER-RUIMTES: DE LOGITECH MEETUP OF RALLY BAR MINI

De Logitech Meetup is de beste Conference Cam ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes. Met MeetUp is elke zitplaats duidelijk zichtbaar dankzij een superbreed gezichtsveld van 120° dat de hele ruimte omvat.

De oplossingen voor de kleine ruimte is bestemd voor teams tot 6 personen.

De Logitech Rally Bar Mini levert superieure audio en video in een klein, alles-in-één-design. Eenvoudig in te stellen met behulp van bijvoorbeeld een USB plug-and-play, eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te beheren!

VOOR MIDDELGROTE VERGADER-RUIMTES: DE LOGITECH RALLY BAR

De oplossingen voor de middelgrote ruimte zijn bestemd voor teams tot 10 personen.

De Logitech Rally Bar levert een krachtige alles-in-één videovergaderervaring met fantastische optics, geautomatiseerd pannen/kantelen/zoomen en eersteklas audio voor middelgrote vergaderruimtes. Met Rally Bar zijn videovergaderingen net zo natuurlijk en productive als face-to-face-samenwerking.

VOOR GROTE VERGADER-RUIMTES: DE LOGITECH RALLY PLUS

Naast de oplossingen voor de kleine en middelgrote ruimte is er ook nog een oplossing voor grote ruimten. Deze ruimte is geschikt voor teams van 10 tot 46 personen.

Upgrade uw vergaderervaring in grote ruimten met videobeelden van bioscoopkwaliteit, uitstekende kleuren en uitzonderlijke optische nauwkeurigheid. Bovendien vangt deze Rally Plus stemmen op bij elke stoel: De uiterst gevoelige microfoonpods van Rally zorgen ervoor dat iedereen in de vergadering duidelijk te horen is.

EXTRA MOGELIJKHEDEN:

De Logitech Tap is een touch controller in de vergaderruimte voor videovergaderservices, zoals Google Meet™, Microsoft Teams® Rooms en Zoom Rooms™. Ruimteoplossingen voor videovergaderingen met Logitech Tap bieden deelname met één aanraking, agenda-integratie en direct inhoud delen en zijn altijd gebruiksklaar. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd.

LOGITECH SCRIBE

Deel moeiteloos whiteboards in videovergaderingen met Logitech Scribe, een whiteboardcamera op basis van AI voor Microsoft Teams® Rooms, Zoom Rooms™ en andere populaire videovergaderdiensten. Door ingebouwde AI en een lens op maat kan Scribe de whiteboardinhoud met uitstekende helderheid uitzenden in videovergaderingen. Nu hebben zelfs deelnemers op afstand uitstekend zicht.

Contact

Heeft u advies nodig over deze producten? Contacteer ons dan. Wij helpen u graag verder.

European Business Development Manager Logitech Video Collaboration

Kristof Dufour

Tel: +32 0 15 43 51 93

GSM: +32 471 93 76 43

kristof.dufour@also.com