ORGANISEER DE BESTE PERSOONLIJKE WERKPLEK MET LOGITECH

De moderne werkplek vereist tools waarmee teams hun beste werk kunnen leveren. Maar met steeds meer schermen en apparaten op verschillende platforms worden connectiviteit en het optimaliseren van de werkplek een behoorlijke opgave.

De oplossingen van Logitech voor beter werken gaan deze uitdagingen meteen aan. Het aanbod aan veelal draadloze, uiterst nauwkeurige tools is ontworpen om gebruikers prestaties een boost te geven en de beschikbare ruimte optimaal te benutten. En Logitech-software biedt innovatieve functies zoals ondersteuning voor meerdere apparaten en toepassingsbediening voor ongeziene productiviteit.

_____________________

Met deze producten creëert u een ideale werkplek

WEBCAMS

Door gebruik te maken van een verstelbare webcam, wordt men in beeld gebracht vanuit de juiste hoek.

Men verdwijnt ook niet in schaduw wanneer de lichtinval van achteren komt doordat de webcams de lichtinval corrigeren.

Door een aanpasbaar 'field of view' bepaalt men zelf wat men wil laten zien. Wil men zo min mogelijk omgeving tonen? Dan kiest men voor een smalle view. Zit er iemand naast die ook in beeld moet, dan kan dit eenvoudig aangepast worden!

Bekijk hier het assortiment

_____________________

HEADSETS

De headsets van Logitech zijn gecertificeerd voor videoplatforms zoals Microsoft Teams, Zoom en Google. Daardoor kunnen deze platforms ook bediend worden via een headset! Eenvoudig en gebruiksklaar.

Geen last van omgevingsgeluid zoals ruziënde of klussende buren, kinderen of kletsende collega's door Active Noise Cancelling en ruisonderdrukking zodat men echt verbonden blijft en gehoord wordt.

De headsets zijn zo ontworpen dat u ze de hele dag kunt dragen. Extreem gemak en geen platgedrukte oren of een pijnlijk hoofd. Of muziek luisteren tussen de calls door? Dat kan ook!

Bekijk hier het assortiment

_____________________

EARBUDS

Logitech Zone Wired Earbuds zijn oordopjes van professionele kwaliteit die u helpen in verbinding en in de zone te blijven, zelfs als u onderweg bent. De ruisonderdrukkende microfoon vangt uw stem duidelijk op tijdens videovergaderingen, terwijl de handige bediening snel toegang biedt tot de belangrijkste audiofuncties. Meerdere aansluitingen maken plug-and-play compatibiliteit mogelijk met elke computer, tablet of smartphone en dat is nog niet alles...

Ontdek nu de Logitech Zone True Wireless Earbuds voor al uw professionele videovergaderingen. Met de Bluetooth®-verbinding en een geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon krijgt u perfecte helderheid bij elk gesprek. Stijlvol, praktisch en volledig betrouwbaar. Deze Zone True Wireless-oordopjes zijn speciaal gemaakt voor het bedrijfsleven.

Binnenkort op voorraad

_____________________

MUIZEN

Waar u ook werkt, het blijft belangrijk om gebruik te maken van een goede muis. Een goede muis zorgt voor ergonomisch comfort, betere concentratie en productiviteit. Logitech biedt veel verschillende typen muis, zodat jij jouw ideale muis kunt gebruiken.

Bekijk hier het assortiment

_____________________

TOETSENBORDEN

Een extern toetsenbord is heel belangrijk om gezond en geconcentreerd te kunnen blijven werken. Het zorgt voor minder belasting en betere productiviteit. Logitech biedt verschillende toetsenborden zodat er altijd een toetsenbord is dat bij uw typstijl past en de gewenste toetsenbordindeling en innovatieve functies heft

Bekijk hier het assortiment

_____________________

Contact

Heeft u advies nodig over deze producten? Contacteer ons dan. Wij helpen u graag verder.

louis.heijsterman@also.com