Archos

Het bedrijf

ARCHOS, pionier in de markt voor en gespecialiseerd in Android -tablets en -smartphones, zorgt sinds 1988 voor een revolutie in de consumentenelektronicasector. Vandaag de dag biedt het bedrijf zijn eigen lijn met Android-tablets en -smartphones en ook een complete lijn met OEM-apparaten. ARCHOS heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het bedrijf is beursgenoteerd aan Compartiment C van de Euronext Parijs, ISIN-code FR0000182479. Voor meer informatie: www.archos.com/nl.

ARCHOS heeft al verschillende “first time to market” producten op de markt gebracht. Zo introduceerde ARCHOS in 2008 als eerste de 1e generatie Internet Tablets. De eerste Android-tablets op de markt volgden in 2009. In 2013 kwam het bedrijf met de eerste generatie van zijn smartphones met de ARCHOS Platinum-serie en is daarna voortdurend nieuwe innovatieve smartphones series blijven ontwikkelen met zeer volledige product specificaties.

Vandaag de dag is het assortiment ARCHOS smartphones en tablets zeer compleet te noemen met toestellen die in vergelijking met concurrerende merken op de markt zeer goed gespecificeerd zijn voor prijspunten in de range van EUR 59,99 – EUR 299,00. De productlijnen van ARCHOS, smartphones, tablets en connected objects, worden ontworpen om technologie voor iedereen beschikbaar te maken en kenmerken zich door een juiste balans van kracht, design en betaalbaarheid. Verder zijn alle producten van ARCHOS Google gecertificeerd wat voor een merk aan de onderkant van de markt zeer uniek te noemen is.

“Ons volledige assortiment van consumentenproducten bieden ongekende kracht, mooie designs en zijn zeer betaalbaar,” aldus Loïc Poirier, CEO van ARCHOS. “We zijn erg gedreven om technologie voor iedereen bereikbaar te maken en we zijn er trots op om de markt betaalbare, hoge kwaliteitsproducten te bieden.

ARCHOS Smartphones

Het productassortiment van ARCHOS onderscheidt zich voornamelijk door de goede balans tussen prijs en kwaliteit. Een van de vele voordelen naast de zeer uitgebreide specificaties is dat de smartphones van ARCHOS standaard voorzien zijn van Dual-Sim waardoor de consument tegelijk 2 Simkaarten kan plaatsen in de smartphone. Op deze manier heeft de consument zijn kosten altijd onder controle.

ARCHOS Tablets

Het productassortiment ARCHOS tablets onderscheidt zich door mooie en moderne designs in combinatie met goede specificaties. Van modern wit tot chique en stevig uitgevoerde aluminium designs. Alle modellen ARCHOS tablets zijn voorzien van de laatste technologieën op het gebied van processoren, displays, geheugens en accu’s. De combinatie van al deze componenten en de marktprijs die ervoor gevraagd wordt zijn in perfecte balans wat deze producten daarom ook zo populair maken.

Voor verdere informatie over ARCHOS en alle ARCHOS producten verwijzen we u graag door naar www.archos.com. Een korte video impressie over ARCHOS kunt u zien door op deze link te klikken: https://www.youtube.com/user/ArchosOfficial


De producten

  • Tablets
  • Smartphones

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Voor B2B kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 50 of SALES.BE@ALSO.COM. Voor Retail kunt u contact opnemen via +32 (0) 15 48 05 70 of RETAIL.BE@ALSO.COM.