1. Terug

Adobe VIP Marketplace

Adobe licenties eenvoudig beheren in de ACMP

Bespaar tijd en verhoog uw omzet door de Adobe-services van uw klanten eenvoudig te beheren in de ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Adobe VIP Marketplace is nu beschikbaar voor resellers in ACMP. Dit biedt het gemak van het beheren van huidige en toekomstige Adobe klanten.

Inloggen op de ACMP om Adobe VIP toe te voegen
Download Gids over Adobe VIP

Verdien meer inkomsten, bespaar op administratie

U hebt nu rechtstreeks toegang tot Adobe-producten in ACMP, waardoor u eindklanten sneller kunt voorzien van Adobe-abonnementslicenties. Verhoog de winst van uw bedrijf door klanten in te stellen op automatisch verlengende abonnementen, en verminder uw administratietijd door nieuwe en huidige klanten rechtstreeks te beheren. Bekijk de belangrijkste Adobe VIP voordelen.

Genereer meer omzet

Adobe VIP maakt gebruik van abonnementen met automatische vernieuwing en biedt resellers een bron van voorspellende cashflow. Als een klant de licentie niet wil vernieuwen, vermindert u gewoon het aantal seats in het ACMP voor de deadline. Geniet van het gebruik van de gekochte licenties tot de einddatum.

Een feilloze klantervaring

Er zullen geen portaalwijzigingen plaatsvinden voor eindklanten. Uw klanten blijven toegang houden tot dezelfde beheerconsole, wat betekent dat ze de verandering nauwelijks zullen merken.

Factureer klanten dagelijks

Anticipeer op uw cashflow met dagelijkse klantenfacturering - en niet maandelijks. Dat betekent dat als uw klanten nog 244 dagen tot de einddatum hebben, zij voor die 244 dagen worden gefactureerd.

Onboarding met één klik

Het duurt slechts één minuut om aan de slag te gaan als nieuwe gecertificeerde Adobe-reseller. Zeg vaarwel tegen de 14-daagse opstartperiode en krijg rechtstreeks toegang tot Adobe VIP in het ACMP. Wijs gewoon de Adobe Reseller Service toe aan uw account en u bent klaar om Adobe te verkopen.

Voeg snel licenties toe

Zorg dat je eerste licentie in slechts 10 minuten in gebruik is.

Eenvoudige installatie voor ALSO Resellers

Door de Adobe Reseller Tenant toe te voegen en de Terms & Conditions te accepteren, wordt u in 2 minuten gecertificeerd om Adobe VIP Marketplace producten via ACMP te verkopen. Als reseller beheert u alles in ACMP en hebt u het reseller portal niet meer nodig.

Wijs nieuwe seats toe, migreer klanten, beheer toekomstige verlengingen, zet notificaties aan en uit, beëindig overeenkomsten etc. Alles op één plek. Bekijk de video om te zien hoe eenvoudig het is om Adobe VIP aan uw technologieportfolio toe te voegen.

Migreer VIP to VIP Marketplace

Als je al Adobe VIP verkoopt en klanten hebt op het "oude" reseller-portaal, kun je je klanten gemakkelijk migreren van VIP naar VIP Marketplace - voer de bestaande VIP-nummer in tijdens het maken van de Adobe Organization tenant. Het is een eenrichtingsproces. Vervolgens migreren we de klantgegevens van je reseller portal naar ALSO Cloud Marketplace. De klanten zullen nog steeds de klanten beheren in hun bestaande admin console, terwijl u alles zult beheren in ALSO Cloud Marketplace.

VIP vs VIP Marketplace – what the difference?

De producten zijn hetzelfde, de beheerconsole is hetzelfde en de ondersteuning is hetzelfde, maar met VIP marketplace bespaart u tijd en frustraties, door alles in ACMP te beheren. Het is een one stop shop:

  • Wijs plaats toe, die de gebruikers onmiddellijk zien
  • Eenvoudiger en snellere orderafhandeling
  • Automatiseer handmatige taken
  • Geen extra stappen om orders aan te maken en te wachten op orderverwerking
  • Retourneer een order (binnen 14 dagen) met één klik
  • Werk in dezelfde interface, die u al kent van Microsoft en andere leveranciers.
  • U heeft de optie voor automatische verlenging of het instellen en opslaan van toekomstige verlengingsbedragen
  • Beëindig een overeenkomst indien nodig.
  • Geen behoefte aan reseller console en LWS
  • U betaalt vooraf voor het aantal resterende dagen van de overeenkomst You pay upfront for the number of days left on the agreement

U hebt volledige controle en uw klanten zien onmiddellijk de seats die u hen toewijst.

Word vandaag nog ALSO klant

Bij ALSO zijn we er om je te ondersteunen. Neem contact op met ons team als je vragen of
verzoeken hebt over Adobe VIP Marketplace, of download onze gids voor meer informatie.

PS: Wist u dat Adobe ALSO heeft uitgeroepen tot EMEA Partner van het jaar in 2020?