1. Terug

1 maart 2018

Aankondiging | ALSO en Five 4 U samen sterk

It’s official! ALSO en Five 4 U gaan samen verder onder de naam ALSO. Dit betekent dat er meer mogelijk wordt, voor ons én voor jou. Afzonderlijk waren we al twee sterke bedrijven maar samen kunnen we nog veel meer betekenen. En dat gaan we bewijzen ook. Onze missie? Het allerbeste B2B IT platform van de Benelux zijn.

Met de integratie van Five 4 U, GrafiPlus en Esseko binnen ALSO versterken we niet alleen ons marktaandeel maar ook het portfolio, dat momenteel al uit meer dan 250.000 artikelen bestaat. Binnen iedere categorie bieden wij passende oplossingen aan met een sterk en flexibel netwerk van voorgeselecteerde leveranciers.

We voegen twee keer 25 jaar ervaring samen. Vanaf nu kunnen klanten niet alleen vertrouwen op de stabiele organisatie en knowhow van meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd, maar ook op persoonlijke aandacht van een betrokken partner. Goed luisteren naar de individuele wensen van klanten is de enige manier om goede oplossingen te kunnen leveren. Dat betekent dat je een vaste contactpersoon bij ons hebt met brede portfoliokennis. Iemand die niet alleen je naam kent maar ook weet wat je wilt bereiken.

ALSO luistert goed naar de ontwikkelingen in de dynamische wereld van IT. En wanneer wij denken dat je iets hebt aan een advies, service of innovatie, dan kun je er zeker van zijn dat je proactief van ALSO gaat horen.

Je leest het al. Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor. Met geïntegreerde totaaloplossingen in de vorm van Supply, Services & Solutions. Met een innovatief en eigen platform in de vorm van de ALSO Cloud Marketplace en ons nieuwe centrale magazijn in Nieuwegein.

Heb je nog vragen over deze verandering? Neem dan contact op met je accountmanager of onze verkoop binnendienst.
Welkom bij een sterker, completer, flexibeler en persoonlijker ALSO!

Namens het ALSO team