1. Terug

De ALSO Cloud Marketplace

Jouw lokale marktplaats met een uitgebreide catalogus aan cloud services en value added services

Het ALSO Cloud Platform is veel meer dan een automatisch provisie en cloud service systeem. Het is de meeste uitgebreide online marktplaats met een breed palet voor o.a. sales, support, rapportages en self-service omgeving van de verschillende cloud diensten.

Download hier de flyer met meer informatie over de ALSO Cloud Marketplace. Zo ben je snel op de hoogte wat wij voor je kunnen betekenen.

Ben je al klant en wil je graag de nieuwste informatie omtrent promoties, toegevoegde services, webinars en trainingen ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief voor de ALSO Cloud Marketplace.

De ALSO Cloud Marketplace

Cloud Vendors
ALSO Cloud Vendoren gebruiken de ALSO Cloud Marketplace om snel en eenvoudig hun services online beschikbaar te stellen voor duizenden Channel Partners en hun eindklanten.

Cloud Independent Software Vendors (ISV)
Cloud ISV's met een abonnement gebaseerd business model uit de hele wereld kunnen zich aanmelden om mee te doen met de ALSO Cloud Marketplace. De markt voor cloud producten en diensten groeit snel. ALSO Cloud Marketplace brengt cloud ISV's met duizenden Europese resellers en hun eindklanten bij elkaar.

ALSO Cloud Marketplace
Met ALSO Cloud Marketplace, Cloud Vendors, Cloud ISV's en Channel Partners integreren, aanpassen en beheren van een verscheidendheid aan clouddiensten in een eigen persoonlijke marktplaats. ALSO Cloud Marketplace automatiseert de cloud service lifecycle van verkoop tot facturering en maakt het gemakkelijk om een hybride aanbod in combinatie met diensten te creëren.

Channel Partners
Channel Partners gebruiken de ALSO Cloud Marketplace om te bundelen, te verkopen en het beheren van cloud services van lokale ALSO Cloud Marketplace. Combineren van het bestaande productaanbod en diensten met toegevoegde waarde in een hybride online omgeving die altijd het beste past bij hun markt.

Klanten
Het aanbod wordt gecreëerd door ALSO Channel Partners.

Gebruikers
Gebruikers worden voorzien van cloud diensten.

Waarom ALSO Cloud Marketplace?

VOORDELEN VOOR CHANNEL PARTNERS

Voordelen voor de resellers

  • ALSO Cloud services. Krijg toegang tot een breed aanbod aan hoogwaardige diensten van geselecteerde en betrouwbare Service Providers.
  • One stop shop. Bundel, verkoop en beheer een unieke mix van services in verschillende categorieën afgestemd op de huidige marktvraag.
  • Value added services. Maak gebruik van ALSO value added services zoals SPLA Management, financiële- en marketingdiensten voor de snelste go-to-market en gemakkelijkste toegang tot de cloud.
  • Lokaal. Profiteer van de services van een lokale Marketplace met lokale ondersteuning en marktkennis, geen zorgen meer over taal, valuta of data sovereignty kwesties.

VOORDELEN VOOR CLOUD VENDORS EN CLOUD ISVS

Voordelen voor Service Providers

  • Verhogen van inkomsten. ALSO gekwalificeerde Service Providers verhogen hun inkomsten doordat zij snel en gemakkelijk duizenden lokale Resellers en hun klanten bereiken.
  • Snelle activering. Het plaatsen van uw diensten in de ALSO Marktplaats is een kwestie van minuten in plaats van maanden, zo kan jij je richten op activiteiten die de meeste waarde creëren.
  • Kosten reduceren. Maak gebruik van het ALSO service portfolio en ALSO Professional Services om uw services te optimaliseren.
  • Verhogen van toegevoegde waarde. Speel in op de groeiende vraag naar cloud services en word uw resellers’ vertrouwde Cloud Service Provider door het aanbod van verticale, geïntegreerde oplossingen.

Contact:

Alain Housen

+32 478 80 39 81

cloud.be@also.com