De ALSO - Neomounts Promoweek gaat weer van start! Van 18 t/m 22 oktober 2021 kunt u profiteren van 10% korting op alle Neomounts-modellen in de ALSO webshop.

De nummer 1 in ophangsystemen

Sinds 1996 is Neomounts by Newstar de specialist op het gebied van betaalbare bevestigingssystemen voor tv’s, LFD’s, monitoren, projectoren, pc’s, laptops en tablets.

Het uitgebreide assortiment beugels dat Neomounts biedt voor wand, bureau, plafond en vloer leent zich bij uitstek voor een proactieve verkoop naast de hardware om zo extra winst te genereren.

Neomounts by Newstar is actief in meer dan 30 landen met een uitgebreid assortiment producten dat bekend staat om hun hoge kwaliteit, fantastisch design, installatiegemak en betaalbaarheid. Neomounts-producten zijn perfect voor kantooromgevingen, detailhandel, onderwijs, overheid, gezondheidszorg, bedrijven, horeca en thuis. Alle Neomounts-producten zijn van hoge kwaliteit en bieden 5 jaar garantie.

Knallende prijzen en knallende kurken

Meld u aan voor de incentive-actie welke is gekoppeld aan deze promoweek en maak kans op enkele mooie prijzen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

De spelregels zijn simpel: meld u aan, koop gedurende de actieweek voor minimaal € 1.500 aan Neomounts producten en maak kans op één van deze prijzen. Alle deelnemers maken evenveel kans; we kiezen de willekeurig.

De prijzen zijn:

  • Magnum Fles Moët & Chandon Champagne
  • Wijnpakket
  • Fles Champagne
  • Verrassingswijnpakket
  • Bol.com-bon
  • Rituals giftbox

Meld u hier aan voor de Neomounts promoweek