14-nov-2023 - Mechelen

ALSO Belgium kondigt samenwerking met StarTech aan.

ALSO Belgium, een toonaangevende Technology provider, is verheugd om zijn nieuwste samenwerking met StarTech aan te kondigen. Deze samenwerking zal ALSO’s productassortiment verder uitbreiden en zijn positie als toonaangevende leverancier van IT-oplossingen in Belgiëversterken.

StarTech, leverancier van connectiviteitsaccessoires

StarTech staat bekend om zijn hoogwaardige technologische producten en oplossingen, die voldoen aan de groeiende behoeften van bedrijven en consumenten op het gebied van connectiviteit en gegevensbeheer. Met een uitgebreid aanbod aan kabels, adapters, dockingstations en andere randapparatuur, biedt StarTech betrouwbare en innovatieve oplossingen voor de moderne IT-omgeving.

De samenwerking

ALSO Belgium is verheugd over de mogelijkheid om StarTech-producten op te nemen in zijn assortiment en klanten te voorzien van nog meer mogelijkheden en flexibiliteit bij het samenstellen van op maat gemaakte IT-oplossingen. Deze samenwerking is een volgende stap voor ALSO Belgium en versterkt de positie van het bedrijf als een betrouwbare bron voor IT-oplossingen. ‘’We willen waarde creëren voor onze klant. De hoogwaardige producten van StarTech bieden onze klanten de mogelijkheid om te voldoen aan de snel veranderende eisen van de markt en om te profiteren van geavanceerde oplossingen,’’ vertelt Nicolas de Reu, Sales Manager BeLux bij ALSO Belgium.

Xiomara Carrillo, Chief Sales Officer bij StarTech.com, reageerde: "We zijn verheugd om samen te werken met ALSO Belgium om ons assortiment connectiviteitsaccessoires toegankelijker te maken voor IT-professionals. De kennis en klantrelaties van ALSO op de Benelux-markt, gecombineerd met onze expertise op het gebied van connectiviteitstechnologie, creëren een uitstekende samenwerking die ten goede zal komen aan partners en IT-professionals in de hele regio."