10-aug-2023 - Nieuwegein

ALSO en Acronis tekenen strategisch partnerschap

Mechelen, 10 augustus 2023: Op 1 juli hebben deze twee bedrijven de weg vrijgemaakt voor een nieuw type samenwerking die de mogelijkheid voor een significante en snelle groei zal gaan bieden. Met de samenwerking zullen Acronis en ALSO hun Europese marktpositie in 22 landen versterken, waardoor het kanaal een beter inzicht krijgt op marktkansen, ervaringen en gedeelde resources.

"Betere veerkracht en vereenvoudiging vormen de kern van de marktvraag als het gaat om cybersecurity en gegevensbescherming", legt Denis Cassinerio, Senior Director Global Distribution bij Acronis, uit. "De oplossingen van Acronis zijn, samen met de marktmogelijkheden en technische competenties van ALSO, ontwikkeld om relevante voordelen te bieden aan het kanaal: verbeterde beveiliging, kostenoptimalisatie en een algehele betere operationele ervaring. Ons geïntegreerd cybersecurity portfolio stelt channelpartners in staat om geavanceerde beveiligingsoplossingen aan te bieden. Ze kunnen vertrouwen op een vereenvoudigde aanpak voor het identificeren van bedreigingen, bescherming, detectie, reactie en herstel van elke cyberbedreiging."

Acronis en ALSO zetten zich in om de beste praktijkervaring te bieden voor het kanaal en de technische gemeenschap te ondersteunen bij het behalen van het maximale certificeringsniveau en het delen van knowhow en business cases. Door middel van de ALSO Cloud Marketplace zullen deze bedrijven ondersteuning bieden om de bestaande vaardigheden beter te benutten. Hierdoor kunnen zij voldoen aan de groeiende behoeften van de cybersecuritymarkt. Partners kunnen vertrouwen op ALSO-middelen die zorgen voor een vereenvoudigde aanpak voor het identificeren van bedreigingen, bescherming, detectie, reactie en herstel na elk cybersecurity incident.

Artjoms Krumins, Group Lead CoC Software & Cybersecurity bij ALSO, benadrukt: "Met onze langetermijnstrategie om de monetisatie van elke unieke gebruiker voor het kanaal te ontwikkelen, is de ALSO Cloud Marketplace het beste platform voor MSP's die de behoeften van hun klanten willen dekken. Door gebruik te maken van de ALSO Cloud Marketplace als cloudplatform en datahub, kunnen ze de aangepaste oplossingen moeiteloos implementeren, beheren en verantwoorden."

Voor meer informatie over het portfolio kunt u contact opnemen met het ALSO Cloud team.

Contact Cloud team

+32 478 80 39 81

cloud.be@also.com