1. Terug

20-okt-2022 - Mechelen

ALSO lanceert end-to-end IoT-applicatie

ALSO heeft AllThingsTalk Connectivity+ aan de ALSO Cloud Marketplace (ACMP) toegevoegd. Hiermee biedt de Technology Provider nu aan channelpartners de mogelijkheid om IoT-applicaties naadloos op de markt te brengen, te implementeren en te beheren. Van hardware tot gegevensoverdracht, gegevensaggregatie en visualisatie - elk element komt uit één bron. AllThingsTalk Connectivity+ bevat een connectiviteitsdashboard dat klanten volledige transparantie geeft over hun connectiviteitsgebruik en hen in staat stelt om het abonnement van elke SIM-kaart individueel te beheren. De toegang is beschikbaar vanaf de eerste SIM-kaart, waardoor de applicatie relevant is voor alle use cases, variërend van Proof of Concept (PoC) tot volledige projectimplementatie. AllThingsTalk Connectivity+ kan volledig worden gelanceerd in het design van de channel partners.

Het stelt MSP's in staat om hun portfolio aanzienlijk uit te breiden, hun eigen services te integreren en de IoT-connectiviteitsservice die via de ACMP is ingekocht, volledig te beheren en te factureren. MSP-klanten kunnen het dataverbruik in realtime volgen, waardoor ze volledige transparantie hebben over het gebruik en de kosten. Factoring is zowel op tijd als op consumptie gebaseerd, waardoor as-a-Service-contracten naar een nieuw niveau worden getild.

Het aanbod is net zo relevant voor hardwarefabrikanten en applicatieontwikkelaars, die connectiviteit kunnen integreren in hun apparaten of applicaties. Ze kunnen het ALSO-kanaal gebruiken om nieuwe klantgroepen te benaderen en flexibele tariefplannen voor specifieke markten te maken. Telecom-operatoren kunnen hun netwerkaanbod integreren met AllThingsTalk Connectivity+ of samenwerken met ALSO om gedifferentieerde IoT-connectiviteitsaanbiedingen op de markt te brengen.

Stefaan Top, Director IoT Solutions bij ALSO legt uit: "We hebben een geïntegreerd ecosysteem van drie platformen gecreëerd: eerst de ACMP voor abonnementsbeheer. Ten tweede het Connectivity Management Platform, dat volledig is geïntegreerd in het ACMP. En ten derde het AllThingsTalk IoT-platform, waar alle gegevens worden geaggregeerd en gevisualiseerd voor de eindklant. Beginnend met een connectiviteitsaanbod voor het volgen van activa, zullen we AllThingsTalk Connectivity + uitbreiden met aanvullende voorstellen om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen."

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com