1. Terug

22-apr-2021 - Emmen

New2Next: Beleef de digitale toekomst op de ALSO CTV

Voor de vierde keer sinds het begin van de pandemie organiseert ALSO een puur virtueel evenement: het internationale Channel Trends+Visions 2021. Onder het motto "New2Next" staat deze dag in het teken van verandering. De top line-up van sprekers varieert van vertegenwoordigers van bekende leveranciers zoals Microsoft, HP of Epson tot trend scout Raphael Gielgen van Vitra en New Work podcaster van het eerste uur, Christoph Magnussen en Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

De zwaartepunten van de beurs zijn onderwerpen die niet alleen de IT-sector aangaan: Hoe stellen wij ons op in de nieuwe "remote reality"? Hoe maken wij als kanaal met het as-a-service-concept de weg vrij voor cloud-ondersteunde productieprocessen en virtuele administratienetwerken voor bedrijven en maken wij tegelijkertijd onze eigen bedrijven op de lange termijn succesvol? Kunnen we gebruik maken van de mogelijkheden die het internet der dingen ons biedt om werkplekken te verbeteren en bij te dragen aan de strijd tegen de pandemie? Hoe kunnen we bedrijven en individuen effectief beschermen tegen de vloedgolf van cybercriminaliteit? Is kunstmatige intelligentie klaar om concepten om te zetten in verkoopbare producten?

De hele dag staat bol van onderwerpen die ingaan op deze en vele andere vragen rond IT-technologie, duurzaamheid en nieuwe werkomgevingen. Daarnaast zullen zowel gerenommeerde fabrikanten als ISV's informeren over nieuwe producten en technologieën. En omdat een vakbeurs altijd gedijt bij ontmoetingen, zullen de medewerkers van ALSO, maar ook die van ALSO, de hele dag beschikbaar zijn voor vragen, discussies en gesprekken.

De beurs vindt plaats op 19 mei van 9.00 tot 17.00 uur, de keynotes zijn live van 9.00 tot 10.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Inschrijven voor het gratis evenement kan op elk moment op de websites van alle ALSO-landen.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com