1. Terug

19-apr-2021 - Mechelen

ALSO versterkt zijn aanwezigheid in België

  • Meer dan tien nieuwe specialisten toegevoegd aan Belgische onderneming, met expertise gaande van IT-oplossingen tot verkoop.
  • Aantrekkelijke aanbiedingen voor hardware, SaaS-modellen en IoT-gebaseerde Solution Accelerator Kits.
  • Uitgebreide middelen voor externe werkomgevingen en hybride cloudoplossingen, en om de nieuwste uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging het hoofd te bieden.

Na de overname van de in België gevestigde IoT-specialist AllThingsTalk in 2019, blijft ALSO zijn technologische expertise en IoT-oplossingen in België uitbreiden. Het bedrijf heeft dit jaar reeds meer dan tien specialisten toegevoegd aan zijn kantoor in Mechelen, waardoor het totale aantal werknemers in België op meer dan 45 komt.

"We zijn vastbesloten om de IT-industrie in België verder te ondersteunen bij de overgang naar het Next Normal, waar IT een belangrijke enabler is voor de toekomst op afstand," zegt Bas Janssen, ALSO Chief Customer Officer voor België. "Dit kan alleen gebeuren als de nieuwste IT-oplossingen op grote schaal worden verspreid en geïmplementeerd. Als Technology Provider neemt ALSO daarom concrete stappen om de Belgische partners te ondersteunen door het personeelsbestand in alle specialismen uit te breiden."

Het aanbod in België omvat de drie business modellen van het bedrijf: Supply, via de distributie van hardware en software; Solutions, de moderne meeting room, complexe grafische oplossingen en diverse IoT-oplossingen; en Services, waarmee resellers hun platformgebaseerde business kunnen laten groeien met behulp van de ALSO Cloud Marketplace, via SaaS-, DaaS-, ITaaS- en cybersecurity-toepassingen.

"We zijn verheugd om samen met onze Belgische klanten te groeien. De nieuwe middelen die aan het kantoor in Mechelen zijn toegevoegd, zullen ons helpen om resellers, systeemintegrators, applicatiebouwers en providers van connectiviteit en beveiliging te ondersteunen bij het leveren van alle producten en oplossingen die nodig zijn voor het Next Normal," voegt Janssen toe.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com