1. Zurück

Koop Samsung producten en maak kans op prachtige prijzen.

Van 29 november tot en met 17 december loopt er een eindejaar incentive waarbij u kans maakt u kans op geweldige prijzen. Koop tijdens de actieperiode producten van Samsung voor een minimale besteding van € 1.000 euro en win een weekend weg voor 2 personen, een dinner in een Michelin Sterrenrestaurant of een avondje-uit bioscoopbon.

Voor vragen en advies neem contact op met uw accountmanager.

HOE KUNT U MEEDOEN AAN DE ACTIE?

Meld u aan via het inschrijfformulier. Lees hieronder bij welke ordergrootte u kans maakt op een lot om mee te doen aan de win actie:

  • Bij alle orders tussen de € 1.000 euro en de € 2.000 euro maakt u kans op een op een avondje-uit bioscoopbon voor 2 personen t.w.v. € 49,90,-
  • Bij alle orders tussen de € 2.000 en de € 3.000 euro maakt u kans op een dinner voor 2 personen in een Michelin Sterrenrestaurant t.w.v. € 150,-
  • Bij alle orders boven de € 3.000 euro of meer maakt u kans op een weekendje weg voor 2 personen t.w.v. € 300,-

De winnaars worden op 20 december bekend gemaakt via aan livestream en hierna wordt u persoonlijk op de hoogte gebracht van uw prijs. Alle deelnemers maken evenveel kans en dienen zich in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier.

Aanmelden

ACTIEVOORWAARDEN

De actie loopt van 29 november tot en met 17 december. De actie is niet geldig op producten die worden geretourneerd. Aanmelden is verplicht om kans te maken op de prijzen. U maakt kans op 1 prijs per organisatie.