RealWear

Hands free wearable tablet computers

Organisaties staan voor steeds grotere uitdagingen wanneer ze teams op afstand willen verbinden met de belangrijkste informatie wanneer ze die nodig hebben. De peer-to-peer informatie moet accuraat zijn, gedeeld worden met een gedistribueerd personeelsbestand, veilig zijn en vaak in real-time worden geleverd. Ondertussen vergroten reisbeperkingen, verschillende stakeholders en verschillende bedrijfsvoorschriften de groeiende logistieke obstakels voor deskundige begeleiding op afstand voor bedrijven met frontlijnwerkers.

Deze uitdagingen hebben gevolgen voor veel van de hedendaagse teams op afstand. Frontline werkers die zich vaak in de meest gevaarlijke omgevingen bevinden, moeten veilig en efficiënt in contact kunnen komen met experts op afstand, andere teamleden, partners en klanten - soms in verschillende steden, tijdzones en landen. Of het nu gaat om training, reparatie van apparatuur, gegevensanalyse of andere missie kritische taken, deze teams op afstand hebben een echt innovatieve oplossing nodig voor samenwerking op afstand en begeleiding van experts, die is gebouwd voor moderne bedrijven.Het product

Realwear biedt robuuste draagbare oplossingen voor industriële omgevingen: HMT-1 en HMT-1Z1. Beide zijn ontworpen voor gebruik in natte, stoffige, hete en gevaarlijke omgevingen. De HMT-1Z1, de eerste intrinsiek veilige head-mounted wearable, is ontworpen voor industrie verticals zoals Oil & Gas en Energy die ATEX Zone 1 en CSA C1/D1 certificatie vereisen.