Dicota

Het bedrijf

Met 20 jaar ervaring is Dicota een toonaangevend merk dat duurzame en modieuze accessoires ontwerpt en produceert voor jouw media apparaten.

Groen is niet de kleur, maar wel het label. Alle tassen uit de ECO lijn van DICOTA zijn gemaakt van 100% gerecycled PET. Dit is een volledig herbruikbare polyester kunststof die veel minder milieubelastend is dan nieuw geproduceerd polyester. Dus, wanneer je graag je ecologische voetafdruk wil verkleinen, is een tas uit de ECO lijn van DICOTA een prima keuze!

Je notebook gaat altijd veilig en comfortabel mee in een backpack, schoudertas, messenger of trolley uit de ECO-lijn van DICOTA. In de gevoerde vakken is je kostbare apparatuur altijd goed beschermd. Daarnaast blijft er genoeg ruimte over voor accessoires en persoonlijke spullen. De tassen hebben een strak design, zijn superlichtgewicht en zijn voorzien van veel praktische details. Zo hebben de rugzakken slimme vakjes voor een waterfles of paraplu en een in de bodem verborgen regenhoes.

Verbind dit groene label aan jouw eigen naam. Alle tassen uit de ECO-lijn hebben een vervangbaar merkschildje. Zonder minimale afname leveren wij klantspecifieke logoschildjes. Voor een professionele en representatieve uitstraling, gekoppeld aan duurzaamheid.

Kijk ook op www.Dicota.com

De producten

Vind snel de juiste tas of sleeve bij uw laptop of tablet met de Product Finder van Dicota.

  • Notebooktassen
  • Notebooksleeves
  • Tabletsleeves

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw Accountmanager en/of met het componenten team via 085 - 2226 666 of info.nl@also.com.