IHEALTHLABS

Het bedrijf

iHealth zet zich in om mensen te helpen gezonder te leven.

Het doel is om het voor mensen van alle leeftijden zo gemakkelijk mogelijk te maken om een actievere rol te spelen bij het beheren van hun gezondheid.

Ihealthlabs doet dit door innovatieve, consumentvriendelijke, mobiele persoonlijke gezondheidszorgproducten te ontwerpen en te produceren die verbinding maken met de cloud. Deze producten zijn gebruiksvriendelijk, waardoor het voor consumenten eenvoudig is om een volledig assortiment gezondheidsvitals nauwkeurig te meten, volgen en delen. Door de gegevens automatisch met de cloud te verbinden, kunnen consumenten een vollediger beeld krijgen van hun vitale functies en eenvoudig informatie delen met professionals in de gezondheidszorg of geliefden.

De Ihealthlabs bekroonde productlijn bestaat uit bloeddrukmeters, bloedglucosemeters, lichaamsanalyseschalen, pulsoximeters en activiteits- en slaapvolgers. Al deze producten worden rechtstreeks gesynchroniseerd met een gratis mobiele app die het monitoren, bekijken, opslaan en delen van gezondheidsvitaliteit eenvoudig en uitgebreid maakt.

Kijk ook op www.iHealthlabs.com

De producten

  • Miscellaneous
  • Body care

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw Accountmanager en/of met het componenten team via 024 - 3333 222 of verkoop@also.com .