Welkom bij Intel®

  1. Zurück

Intel® Technology Provider biedt je nu nog meer voordelen

Beloon jouw aankoop van een Intel-product!

Met Points kun je nu nog meer waarde genereren uit jouw aankopen en activiteiten bij Intel. Alle Intel® Technology Provider Gold- en Platinum-partners kunnen Reward-punten verdienen bij de aanschaf van in aanmerking komende Intel-producten en kwalificerende activiteiten en deze inwisselen voor beloningen, zoals: Denk aan Intel-producten, showcases, reisaanbiedingen en winkelvouchers.

Koop jij al systemen met Intel-technologie?

Stel je beloning dan veilig! Nu kun je Reward-punten verdienen bij de aanschaf van de nieuwste pc's, notebooks of Ultrabook ™ -systemen met Intel-technologie * of Intel®-componenten. Hieronder vindt je informatie over hoe je Reward-punten kunt verdienen vanaf nu.

Hoe kan ik aan de slag gaan?

Als je een Intel® Technology Provider Gold- of Platinum-partner bent, kun je direct Reward-punten verzamelen. Het enige dat je hoeft te doen, is akkoord gaan met de algemene voorwaarden in het gedeelte Punten van de website van de Intel Technology Provider op www.intel.com/technologyprovider.

Heb ik recht?

Alle Intel® Technology Provider Gold- en Platinum-partners komen in aanmerking om Reward-punten te verdienen. Wil je weten hoe je een Gold- of Platinum-partner kunt worden? Ga naar het gedeelte Deelname van programma's op de website van de Intel® Technology Provider (www.intel.com/technologyprovider) voor meer informatie over deelname.

Hoe worden bonuspunten verzameld?

Nadat je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd en een bevestiging per e-mail hebt ontvangen, ontvang je automatisch bonuspunten voor in aanmerking komende aankopen en activiteiten met Intel. Bekijk het overzicht met beloningspunten online om meer te weten te komen over de nieuwste manieren om beloningspunten te verdienen en je score te zien in het scherm met beloningspuntenaccounts. Extra beloningspunten kunnen worden verdiend door onze periodieke promoties waarnaar wordt verwezen in Communicatie van het Intel® Technology Provider-programma en op de rallysite.

Hoe verzilver je verzamelde punten?

Wissel jouw spaarpunten in voor producten die nuttig zijn voor jouw bedrijf, zoals: Bijvoorbeeld nieuw uitgebrachte Intel-componenten, demonstratieproducten en hoogwaardig marketingmateriaal voor jouw website of bedrijf. Als je iets goeds wilt doen voor jezelf of jouw werknemers, kun je jouw spaarpunten verzilveren voor winkelvouchers of hotelaccommodatie.

Hoe profiteert mijn bedrijf hiervan?

  • Je kunt direct besparen door jouw spaarpunten in te wisselen wanneer je het product bestelt
  • Voorzie jouw klanten van de nieuwste Intel-technologie
  • Versterk de uitstraling van jouw merk lokaal en online met co-branded marketingartikelen
  • Motiveer jouw medewerkers met tal van premiums op het gebied van lifestyle zoals winkelvouchers