Werkt samen met je favoriete apps

Adobe Sign werkt naadloos met Adobe Acrobat DC en integreert met de Microsoft-apps waar je teams van afhankelijk zijn. Verstuur en onderteken documenten eenvoudig rechtstreeks in Microsoft 365, Teams en nog veel meer. Bovendien bieden we plug-and-play integratie met tientallen andere apps, waaronder Workday en Salesforce.

Bespaar tijd en geld

Ga al in een paar uur of een paar dagen met Adobe Sign aan de slag, niet pas na weken of maanden. Ons team Professionele Services begeleidt je bij elke stap. Met Adobe Sign bespaar je op kosten en tijd, waardoor het meteen waarde oplevert: een kostenbesparing van USD 28 per transactie, een 28 keer snellere fiattering en USD 6,8 miljoen aan totale voordelen als je op volledig digitale workflows overstapt.*

* The Total Economic Impact of Adobe Sign, "een onderzoek van Forrester Consulting in opdracht van Adobe, augustus 2019"

Adobe Sign & DC beweegt met u mee

Wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen, kunt u erop vertrouwen dat Adobe Sign en Adobe Acrobat met u meegaan. Met een digitale strategie bent u klaar voor alles wat de wereld u in de schoot werpt.

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze specialisten