Welkom bij Intel®

INTEL® PROMOTEN WERELDWIJD INNOVATIE

Je kent de processors misschien al - maar Intel® doet zoveel meer. Innovaties op het gebied van informatica verbreden de horizon van intelligente en verbonden technologie om fantastische ervaringen te bieden voor iedereen op aarde. Van de nieuwste apparaten en de cloud waarop je vertrouwt, tot het stimuleren van beleid, diversiteit, duurzaamheid en educatie, creëert Intel® waarde voor aandeelhouders, klanten en de samenleving.

De wet van Moore

Versterken van de innovatie waar Intel van houdt en vertrouwt op

In 1965 maakte Gordon Moore een voorspelling die de weg vrijmaakte voor de moderne, digitale revolutie van Intel. Na een opkomende trend nauwgezet gevolgd te hebben, concludeerde Moore dat de computerprestaties dramatisch zouden stijgen en de relatieve kosten exponentieel zouden verlagen. Deze realisatie, die bekend staat als de wet van Moore, is de gouden regel geworden van de elektronica-industrie en een springplank voor innovatie. Als mede-oprichter van Intel heeft Gordon de weg geëffend voor het bedrijf om de snelste, kleinste en meest kosteneffectieve transistors te produceren waar modern werk en speelgoed tegenwoordig mee werken.

Toegang tot marketingmateriaal dat alleen beschikbaar is voor leveranciers van Intel®-technologie. Advertentiesets, video's, infographics, posters, sjablonen en meer downloaden en aanpassen voor jouw marketingactiviteiten.

Partner Marketing Studio