1. Vissza

A Norton 360 átfogó védelmet biztosít eszközei és adatai számára

A kiberfenyegetések folyamatosan fejlődnek. Nem csak a vírusok fertőzhetik meg az asztali számítógépét, hanem az állandóan változó kiberfenyegetésekkel is számolnia kell, amelyek veszélybe sodorhatják személyes adatait online, valamint az eszközökön tárolt magánjellegű és pénzügyi adatokat. Ezért a Norton is folyamatosan fejlődik. A Norton™ 360 többrétegű védelmet nyújt a meglévő és a felbukkanó kiberfenyegetések ellen napjaink digitális világában – mindez most egyetlen megoldásban érhető el.

Valós idejű védelmet vehet igénybe PC-hez, Mac®-géphez, iOS- vagy Android™-eszközhöz a vírusok, az adathalászat és az egyéb kiberfenyegetések ellen. A Norton Secure VPN banki szintű titkosítást biztosít a wifin keresztül küldött és fogadott információk védelméhez, és segít megakadályozni, hogy vállalatok követhessék online tevékenységét vagy tartózkodási helyét. Kedvenc webhelyeinek és alkalmazásainak tartalmához ugyanolyan biztonságosan férhet hozzá, mintha otthon lenne.

A Norton Password Manager eszközöket biztosít a jelszavak, a hitelkártya-információk és az egyéb bizalmas adatok online létrehozásához és tárolásához. A Norton Felhőalapú biztonsági mentés megelőző intézkedésként segít a fontos fájlok biztonságos visszaállításában PC-n, legyen szó dokumentumokról, családi fotókról vagy pénzügyi információkról, a merevlemez-meghibásodások, az eszköz ellopása vagy akár a zsarolóprogramok okozta adatvesztés ellen. A Norton SafeCam for PC szolgáltatás riasztást küld, és megakadályozza, hogy webkamerájához beleegyezése nélkül internetes bűnözők férjenek hozzá. A Norton Szülői felügyelet könnyen használható eszközöket kínál Önnek, amelyek segítségével korlátozhatja a képernyőhasználat idejét, letilthatja a nem megfelelő webhelyeket, vagy figyelemmel kísérheti a keresési kifejezéseket és a korábbi tevékenységeket, hogy gyermekei biztonságosabban igazodhassanak el az online világban.

Norton 360. Egyszerűen használható védelem eszközei számára, online adatvédelem és még sok más. Minden egyetlen megoldásban.

  Norton AntiVirus PlusNorton 360 StandardNorton 360 DeluxeNorton 360 Premium
  Eszközök száma A Norton AntiVirus Plus 1 PC vagy Mac®-gép számára biztosít védelmet A Norton 360 Standard 1 PC, Mac®, okostelefon vagy táblagép védelmét biztosítja A Norton 360 Deluxe maximum 5 PC, Mac®-gép, okostelefon vagy táblagép védelmét biztosítja. A Norton 360 Premium maximum 10 PC, Mac®-gép, okostelefon vagy táblagép védelmét biztosítja
Eszközbiztonság Kémprogramok, vírusok, kártevő programok és zsarolóprogramok elleni védelem
Felhőalapú biztonsági mentés PC-hez1 2 GB 10 GB 25 / 50 GB 75 GB
Tűzfal PC-hez és Mac-géphez
Password Manager
100%-os Vírusvédelmi Ígéret
Szülői felügyelet2    
Iskolai idő2    
Online adatvédelem Secure VPN   1 PC, 1 Mac vagy
1 okostelefon vagy táblagép
Akár 5 PC-hez, Mac-géphez,
okostelefonhoz vagy táblagéphez
Akár 10 PC-hez, Mac-géphez,
okostelefonhoz vagy táblagéphez
SafeCam PC-hez  

Norton 360 Bonus Club promóció

Válogasson legújabb promóciónk keretében a Norton 360 termékei közül és hozza ki a legtöbbet vásárlásaiból! Gyűjtse ALSO Bonus Club hűségprogramunk pontjait az értékes jutalmakért és csúcsmárkás ajándékokért!

Az ALSO Bonus Club minden hónapban egyedi promóciókat kínál különböző márkákra és termékekre. A Bonus Club promóciós termékeinek megvásárlásával Bonus pontokat gyűjt, melyeket az ALSO Bonus Club Ajándékboltban válthat be. Ez az exkluzív bolt rengeteg jutalmat kínál – és Ön dönti el, melyik ajándékot választja. Akciónk 2021.03.22 és 2021.04.16 között érvényes!

A Norton 360 termékismertető videók:

1 A Norton Felhőalapú biztonsági mentés funkciói csak Windows operációs rendszerben érhetők el.

2 A Norton Family szülői felügyeleti funkcióit a Mac nem támogatja.