Microsoft 365 Business Basic, Standard & Premium

Vrhunski paket produktivnosti i suradnje za mala i srednja poduzeća 

Microsoft 365 odabrani je paket produktivnosti u oblaku za male i srednje tvrtke koje žele s lakoćom obaviti posao. Uz Microsoft 365 tvrtke mogu pristupati najnovijim verzijama svojih omiljenih aplikacija sustava Office, kao što su Word, Excel i PowerPoint, s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja.

Također mogu surađivati s kolegama u stvarnom vremenu pomoću servisa Teams i servisa OneDrive, što timski rad čini jednostavnim i zabavnim! Pomoću okruženja Microsoft 365 male i srednje tvrtke mogu učinkovitije raditi, pojednostaviti svoje poslovanje i s lakoćom ostvariti svoje poslovne ciljeve. 

Ključne značajke

Povezivanje i suradnja

Microsoft Teams omogućuje korisnicima čavrljanje, pozive i sastanke s bilo kojeg mjesta na bilo kojem uređaju. Surađujte s do 300 ljudi odjednom i organizirajte webinare za do 10 000 sudionika. 

Pametniji rad

na servisu OneDrive za tvrtke korisnici mogu sigurno pohranjivati, pristupati im i zajednički koristiti datoteke s bilo kojeg mjesta. Radite u pokretu s mobilnom aplikacijom i jednostavno surađujte s njihovim timom. 

Usporedba plana 

 Microsoft 365 Business BasicMicrosoft 365 Business StandardMicrosoft 365 Business Premium
Hosting e-pošte s poštanskim sandučićem od 50 GB i prilagođenom domenom yes yes yes
Web-verzije programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook yes yes yes
Pohrana i zajedničko korištenje datoteka s 1 TB prostora za pohranu na servisu OneDrive yes yes yes
Mrežni sastanci za do 300 osoba yes yes yes
Suradnja na dokumentima pomoću servisa Teams yes yes yes
Microsoft 365 Business Standard: obuhvaća verzije aplikacija sustava Office za stolna računala, upravljanje uređajima i sigurnosne značajke.  yes yes yes
Zaštita tvrtke od naprednih prijetnji pomoću napredne zaštite od prijetnji sustava Office 365 no yes yes
Zaštita osjetljivih podataka pomoću sustava Office 365 Data Loss Prevention no yes yes
Upravljanje uređajima i aplikacijama pomoću aplikacije Microsoft Intune no no yes
Zaštitite svoje uređaje upravljanjem mobilnim uređajima no no yes
Zatražite telefonsku i web-podršku od Microsoftovih stručnjaka no no yes

Pogodnosti za partnere

Ako korisnicima ponudite Microsoft 365, možete im pružiti popularna, profitabilna i jednostavna rješenja. Uživat ćete i u ekskluzivnim pogodnostima za partnere, kao što su:

Proširite portfelj

dodavanjem okruženja Microsoft 365 u portfelj korisnicima možete ponuditi širok raspon rješenja u oblaku koja odgovaraju njihovim potrebama i pomažu u rastu poslovanja. 

Povećani prihod

prodajte Microsoft 365 i ostvarite prihod od pretplata, obnova i prodaja. Također možete iskoristiti posebne promocije i popuste kako biste maksimizirali svoju dobit. 

Pojednostavljeno upravljanje

Microsoft 365 jednostavan je za prodaju i upravljanje njime s jednostavnim sučeljem i intuitivnim alatima koji vam olakšavaju praćenje potreba korisnika.