Radnici neće propustiti nijednu riječ

Pomozite zaposlenicima klijenata da svoj radni dan drže pod kontrolom s pomoću slušalica Surface Earbuds. Uz ultraudoban dizajn, intuitivne kontrole osmišljene za maksimalno iskorištavanje mogućnosti Microsofta 365, zvuk koji vas obuzima i bateriju koja traje cijeli dan, nikad neće propustiti nijednu riječ. Sada dostupne i u boji grafita.

Ultraudobne i stabilne u ušima

Inovativni dizajn s četirima točkama usidrenja osigurava da svaka slušalica sigurno stoji u ušima korisnika.

Vrhunska kontrola

Osjetljiva dodirna površina omogućuje intuitivnepokrete poput pritiska, dodira i povlačenja prstom. Korisnici mogu preskočiti pjesmu, prilagoditi glasnoću, odgovoriti na pozive i završiti ih ili zatražiti pomoć u sekundi.

Vrhunski zvuk za pozive i glazbu

Slušalice Surface Earbuds imaju prilagođene upravljačke programe koji su precizno podešeni kako bi pružili izuzetno iskustvo slušanja.

Baterija koja traje 24 sata

Uz nekoliko punjenja u kućištu, korisnici mogu slušati glazbu i primati pozive tijekom cijelog dana.

Dizajnirano za povećanje produktivnosti uz integraciju Microsofta 365

Korisnici mogu maksimalno iskoristiti Microsoft 365 i poboljšati svoje vještine u programu PowerPoint služeći se prirodnim pokretima. Mogu prelaziti prstom kako bi pomicali slajdove ili dodirom omogućiti podnapise i prijevod na zaslonu (potreban je sustav Windows 10). Također mogu upotrijebiti glasovno diktiranje za Word, Outlook i PowerPoint.

Dovedite PowerPoint na sljedeću razinu

Prijeđite prstom kako biste pomicali slajdove, omogućite podnapise uživo i prijevod na zaslonu, prevedite govor na jedan od 60+ jezika

Vrhunsko glasovno diktiranje

Maksimalno iskoristite Microsoft 365. Korisnici mogu diktirati svoje dokumente u aplikacijama kao što su Word i Outlook

Intuitivni pokreti

Korisnici mogu dvaput dodirnuti slušalicu kako bi se javili na poziv ili ga završili. Glasnoću mogu prilagoditi povlačenjem prstom prema gore ili dolje.

Planovi i cijene

Saznajte više o našem asortimanu planova i rasponu cijena za Surface Earbuds.

Pogledajte planove i cijene

Imate pitanje o uređaju Surface?

Obratite se svom lokalnom stručnjaku društva ALSO za odgovore o proizvodima, uslugama ili cijenama linije Microsoft Surface.