Surface Pro 8 za posao

Kupite vrhunske performanse uz Surface Pro 8 za posao


Prijenosno računalo, postolje, tablet – što biste više mogli poželjeti da računalo bude? Svojom mogućnošću transformacije Surface Pro 8 jednostavno se integrira u svaki način rada. Kada je riječ o performansama, ovaj je uređaj prvi Surface Pro koji se temelji na platformi Intel® Evo™ te se ističe četverojezgrenim procesorom 11. generacije. Ugrađene značajke poput pohrane i punjača za Slim Pen ili zaštite za Microsoft Surface upotpunjuju ovaj dragulj unutar obitelji Surface.

Značajke za najviši stupanj fleksibilnosti

Najsnažniji Pro

Dvoznamenkasto povećanje performansi i procesori Intel® Core™ 11. generacije s ugrađenim hlađenjem kako biste mogli obaviti i najzahtjevnije zadatke.

Brzi priključci Thunderbolt™ 4

Stvorite ultimativno produktivno okruženje s više 4K monitora – brže šaljite velike datoteke uz vanjski tvrdi disk ili osigurajte veću količinu snage uz vanjski GPU..

Olovka nadohvat ruke

Bežično punjenje i sigurna pohrana u tipkovnici Surface Pro Signature Keyboard za posao znače da je Surface Slim Pen 2 za posao spreman za rad kada god vam je potreban.

Ostanite povezani uz vezu 4G LTE Advanced

Ugrađena eSIM ili Nano SIM opcija znači da vi odlučujete o tome hoćete li svojem timu osigurati sigurnu i stabilnu vezu, u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Dodirni zaslon od ruba do ruba PixelSense™ od 13”

Individualno kalibrirani dodirni zaslon visoke rezolucije sa stopom osvježavanja do 120 Hz najnapredniji je zaslon za uređaj Pro do sada.

Baterija koja traje do 16 sati

Ostanite povezani tijekom dana uz bateriju koja traje do 16 sati i brzo punjenje.

Potrebna vam je pomoć pri donošenju odluke?

Informacije o proizvodima, uslugama ili cijenama Microsoftove serije uređaja Surface možete dobiti od lokalnog ALSO stručnjaka.