Dizajniran za postizanje učinkovitosti

Pomozite zaposlenicima svojih klijenata da brže nego ikad rješavaju složene zadatke uz poslovno prijenosno računalo visoke učinkovitosti izrađeno za optimizaciju produktivnosti.

Brz kao munja

Četverojezgreni procesori Intel® Core ™ i7 10. generacije uređaj Surface Book 3 čine snažnim odvojivim prijenosnim računalom.

Grafika visoke učinkovitosti

Omogućite radnicima da upotrebljavaju računalne programe kao što su Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ i Adobe® Creative Cloud®,* i brzo kodiraju u programu Microsoft Visual Studio.

Baterija koja traje cijeli dan

Uz do 17,5 sati trajanja baterije i poboljšanim načinom mirovanja koji produljuje vijek trajanja baterije na način da ona traje danima, korisnici mogu pristupiti poslu u bilo kojem trenutku.

Vratite se poslu brže nego ikad prije

Instant On brzo pali zaslon, a Windows Hello omogućuje prijavu uz samo jedan pogled.

Svestranost za svakog kreativnog radnika

Oslobodite kreativnost zaposlenika svojih klijenata. Bilo da je riječ o skiciraju ideja, ručnom pisanju bilješki, dijeljenju posla ili pisanju koda, Surface Book 3 prilagođava se brojnim načinima na koje ljudi stvaraju i surađuju.

Dijelite ideje na velikom tabletu s procesorom

Surface Book 3 15” jedan je od najvećih tableta s punom snagom osobnog računala. Korisnici mogu primati videopozive visoke razlučivosti od 1080p i dijeliti svoje ideje s pomoću stražnje kamere visoke razlučivosti od 1080p.

Tipkovnica u punoj veličini i precizna dodirna računalna podloga

Korisnici mogu raditi brže i učinkovitije uz tipkovnicu u punoj veličini. Brzina i preciznost dolaze prirodno uz klikove i pokrete na staklenoj dodirnoj računalnoj podlozi.

Inovacije stvorene za posao

Vrhunska ravnoteža učinkovitosti, svestranosti i mobilnosti izdvaja Surface Book 3 od ostalih prijenosnih računala. Bez obzira na to s kakvim se izazovima suočavaju moderni radnici, ovo je snažno poslovno prijenosno računalo dizajnirano kako bi se s lakoćom nosilo sa svim izazovima.

Dinamični zglob Fulcrum

Korisnici mogu odvojiti, preokrenuti i spustiti zaslon kako bi radili u grafički intenzivnom prijenosnom studiju.

Dvostruki studijski mikrofoni za udaljeno polje

Glas radnika može se jasno i glasno čuti na virtualnim sastancima ili kad se upotrebljava mogućnost diktiranja u aplikacijama* Office zahvaljujući poboljšanim dualnim studijskim mikrofonima za udaljeno polje.

Svestrana povezivost

Korisnici se mogu povezati s pomoću priključaka USB-C® i USB-A i SD kartice u punoj veličini.

Planovi i cijene

Saznajte više o našem asortimanu planova i rasponu cijena za Surface Book 3.

Pogledajte planove i cijene

Imate pitanje o uređaju Surface?

Obratite se svom lokalnom stručnjaku društva ALSO za odgovore o proizvodima, uslugama ili cijenama linije Microsoft Surface.