OBRAZOVANJE I NEPROFITNA ORGANIZACIJA
Obrazovanje i neprofitna organizacija

Osnažite sljedeću generaciju i potaknite društvene promjene Microsoftovim rješenjima za obrazovne i neprofitne organizacije. Uz niz specijaliziranih alata i značajki dizajniranih za te sektore, Microsoft olakšava povezivanje i suradnju, upravljanje i zaštitu osjetljivih podataka te poboljšava iskustva učenja za studente i zaposlenike. 
Obrazovanje 

U obrazovnom sektoru Microsoft nudi inovativne alate kao što je Microsoft Teams for Education, osmišljene za pojednostavljenje komunikacije i suradnje među učenicima, nastavnicima i nastavnicima. Uz Teams for Education možete pojednostaviti upravljanje učionicama, ugostiti online nastavu te s lakoćom dodjeljivati i ocjenjivati zadatke. 

Saznajte više o aplikaciji Teams for Education
Neprofitna organizacija

Za neprofitne organizacije Microsoft nudi rješenja za pomoć u upravljanju odnosima s donatorima, praćenju napora prikupljanja sredstava i automatizaciji kritičnih operacija. Pomoću alata kao što je Microsoft Dynamics 365 za neprofitne organizacije možete pojednostavniti napore za informiranje, optimizirati kampanje za prikupljanje sredstava i poboljšati utjecaj svoje tvrtke ili ustanove na svijet. 

Saznajte više o donacijama za Microsoft 365