Surface Duo 2

Doživite novi način obavljanja više zadataka istovremeno uz Surface Duo 2.


On je puno više od običnog telefona! Otvorite ga i otkrijte dva ekrana s neograničenim mogućnostima. Zahvaljujući iznimno brzoj 5G vezi vaši korisnici mogu usporediti i kontrastirati sadržaj u aplikacijama sustava Microsoft 365, raditi u dvije aplikacije jedne pokraj druge i, naravno, ispisivati ideje po ekranu.

Mobilnost s dodatnom pogodnošću

Produktivnost na dva ekrana

Otkrijte obavljanje više zadataka istovremeno na sljedećoj razini koje će uvijek biti uz vas – aplikacije, web-mjesta, fotografije i Microsoft 365 – na interaktivniji način i na dva dodirna zaslona visoke rezolucije.

Brza veza 5G

Ostvarite trenutan pristup najboljem što Microsoft 365 nudi i svakoj aplikaciji Android™ u Trgovini Google Play gotovo bez ikakvih kašnjenja, uz brža vremena učitavanja te bolju i stabilniju vezu 5G.

Nova kamera s tri leće

Dinamična kamera s tri leće snima živopisne, visokokvalitetne fotografije i videozapise u kvaliteti 4K na dva ekrana, a možete ih gledati, uređivati i slati na sve svoje uređaje.

Ultra tanka i fleksibilna izvedba

Dva nova, nevjerojatno tanka 5,8-inčna zaslona PixelSense™ Fusion visoke rezolucije protežu se na prostrana 8,3 inča koja se prilagođavaju svim načinima na koje želite obavljati zadatke.

Učinite više uz dva ekrana

Pratite proizvodnju u stvarnom vremenu te istovremeno bilježite svoje uvide. Promatrajte sudionike u videopozivu na servisu Microsoft Teams na jednom ekranu i šaljite im poruke unutar čavrljanja sastanka na drugom.

Potrebna vam je pomoć pri donošenju odluke?

Informacije o proizvodima, uslugama ili cijenama Microsoftove serije uređaja Surface možete dobiti od lokalnog ALSO stručnjaka.