Poboljšano iskustvo suradnje

Omogućite timski rad bilo gdje uz asortiman uređaja Surface Hub 2S, platformu za sastanke s certifikatom Microsoft Teams i interaktivnu ploču koja okuplja timove. Dizajnirana kako bi radnicima pomogla da premoste udaljenost između članova tima, ova moćna platforma za sastanke i suradnju izgrađena je na bazi sustava Windows 10 i pomaže u stvaranju interaktivnog iskustva. Dostupna je na zaslonima od 50″ i 85″.

Poboljšajte povezanost sudionika na sastancima

Udaljeni zaposlenici bit će prikazani na videozapisu u prostoriji u prirodnoj veličini. Svi mogu sudjelovati putem niza mikrofona i kamere razlučivosti 4K.

Pokreće sve osnovne aplikacije

Korisnici mogu izvorno pokretati sve aplikacije koje su im potrebne, nije ih potrebno projicirati.

Projektiran za ideje

Timovi mogu zajedno pisati i crtati i oživjeti svoje ideje uz Microsoft Whiteboard, digitalnu aplikaciju za timski rad koja se može dijeliti na više platformi.

Otkrijte nove spoznaje

Omogućite korisnicima slobodu dijeljenja izvješća uživo i nadzornih ploča izravno iz Microsoftove aplikacije za poslovnu inteligenciju Power BI.

Surface Hub 2S od 85″ za posao

  • 85-inčni zaslon razlučivosti 4K+
  • omjer slike 16:9
  • 2 olovke Surface Hub 2
  • 1 kamera Surface Hub 2

Surface Hub 2S od 50″ za posao

  • 50-inčni zaslon razlučivosti 4K+
  • omjer slike 3:2
  • 1 olovka Surface Hub 2
  • 1 kamera Surface Hub 2

Uključeni dodaci

Kamera Surface Hub 2

Pružite iskustvo sastanka uživo uz moćnu kameru razlučivosti 4K. Kamera omogućuje potpun i vjerodostojan pregled prostorije i udaljenih sudionika. Jedna kamera Surface Hub 2 dobije se uz kupnju platforme Surface Hub 2S.

Olovka Surface Hub 2

Korisnici mogu upotrebljavati olovku Surface Hub 2 kako bi poboljšali suradnju. Pruža preciznost pisanja na uređaju Surface prilagođenu za veliki ekran i toliko je osjetljiva da ćete imati dojam kao da iz vrha olovke teče tinta. Uz Surface Hub 2S 50″ uključena je jedna olovka Surface Hub 2. Uz Surface Hub 2S 85” uključene su dvije.

Planovi i cijene

Saznajte više o našem asortimanu planova i rasponu cijena za Surface Hub 2s.

Pogledajte planove i cijene

Imate pitanje o uređaju Surface?

Obratite se svom lokalnom stručnjaku društva ALSO za odgovore o proizvodima, uslugama ili cijenama linije Microsoft Surface.