Microsoft 365 za obrazovanje i Microsoft 365 za neprofitnu organizaciju

Osnaživanje obrazovnih instituta i dobrotvornih organizacija pouzdanim rješenjem za produktivnost 

Microsoft 365 savršeno je rješenje za obrazovne i neprofitne organizacije koje pružaju niz moćnih alata za učinkovitiju suradnju nastavnika, učenika i osoblja te pametniji rad. Uz Microsoft 365 korisnicima možete pružiti osnovne alate za podučavanje, učenje i administraciju, sve na jednom mjestu.

Nudeći tarife za Microsoft 365 Education ili Neprofitne tarife, korisnicima možete uštedjeti vrijeme, pojednostavniti tijekove rada i ostvariti svoje ciljeve. 

Da biste se registrirali kao neprofitna organizacija, slijedite ove jednostavne korake:

  1. Ispunite i pošaljite obrazac za registraciju Microsoftu, pružajući dokaz o ispunjavanju uvjeta
  2. Pričekajte provjeru od Microsofta. Trebali biste se javiti u roku od 10 radnih dana
  3. Provjerene neprofitne organizacije tada mogu dodjeljivati licence putem ALSO Cloud Marketplacea

Ključne značajke

  • Obrazovanje
  • Neprofitna organizacija 

Obrazovanje

Poboljšana suradnja

Microsoft 365 Education nudi moćne alate za suradnju, uključujući Microsoft Teams i SharePoint, koji nastavnicima i učenicima omogućuju besprijekornu i učinkovitu suradnju, bilo osobno ili na daljinu. 

Napredna sigurnost i usklađenost

uz ugrađene značajke sigurnosti i usklađenosti, Microsoft 365 Education omogućuje sigurno i sigurno okruženje za rad učenika i nastavnika, pružajući vašim klijentima mir. 

Neprofitna organizacija

Pojednostavljeni tijekovi rada

neprofitna organizacija Microsoft 365 nudi moćne alate za automatizaciju, uključujući Power Apps i Power Automate, koji neprofitnim tvrtkama i ustanovama pomažu pojednostavniti tijekove rada i uštedjeti vrijeme i resurse.

Napredna analitika

uz Power BI neprofitna organizacija Microsoft 365 nudi napredne analitičke alate koji neprofitnim organizacijama pomažu da steknu uvide i donesu odluke temeljene na podacima, što korisnicima omogućuje maksimiziranje učinka.

Usporedba plana 

 Microsoft za
obrazovanje
Microsoft za neprofitnu
organizaciju
Verzije aplikacija sustava Office za stolna računala yes yes
Microsoft Teams yes yes
OneDrive za tvrtke yes yes
SharePoint yes yes
Sinkronizacija školskih podataka yes no
Microsoft Intune za obrazovanje yes no
Microsoft Forms yes yes
Microsoft Stream yes no
Microsoft Whiteboard yes no
Microsoftov tok no yes
Power Apps no yes
Power Automate no yes
Power BI no yes
StaffHub no yes
Yammer no yes

Microsoft 365 Education i Microsoft 365 Neprofitna organizacija obuhvaćaju nekoliko tarifa. Potpunu usporedbu potražite na sljedećim web-mjestima:

tarife za Microsoft 365 Education 

neprofitne tarife za Microsoft 365 

Pogodnosti za partnere 

Nudeći Microsoft 365 za obrazovanje i neprofitnu organizaciju, svojim klijentima u akademskom i neprofitnom sektoru možete pomoći da pojednostave svoje poslovanje i poboljšaju produktivnost, a istovremeno povećate svoje poslovanje pristupom novim korisnicima i tokovima prihoda. 

Microsoft 365 for Education

Jednostavno upravljanje:

Microsoft 365 Education je jednostavan za upravljanje i implementaciju, s jednostavnim sučeljem i intuitivnim alatima koji vam olakšavaju da ostanete u toku s potrebama svojih klijenata. 

Namjenska podrška:

kao partner za Microsoft Education imat ćete pristup namjenskoj podršci i resursima koji vam mogu pomoći da bolje služite svojim klijentima, otklonite poteškoće i potaknete usvajanje. 

Konkurentna diferencijacija:

nudeći Microsoft 365 Education možete se razlikovati od konkurenata i pružiti klijentima sveobuhvatno i pouzdano rješenje koje im pomaže u postizanju njihovih akademskih ciljeva. 

Microsoft 365 for Non-profit

Povećana profitabilnost:

neprofitna organizacija Microsoft 365 partnerima pruža unosan tok prihoda s konkurentnim maržama i mogućnostima za prodaju i unakrsnu prodaju. 

Dedicirana podrška

Kao Microsoftov neprofitni partner, imat ćete pristup namjenskoj podršci i resursima koji vam mogu pomoći da bolje služite svojim klijentima, riješite probleme i potaknete usvajanje. 

Konkurentska diferencijacija:

Nudeći Microsoft 365 Non-profit, možete se razlikovati od svojih konkurenata i svojim klijentima pružiti sveobuhvatno i pouzdano rješenje koje im pomaže da povećaju svoj utjecaj.