Surface Laptop Studio

Razvojnim programerima, dizajnerima, inženjerima i podatkovnim analitičarima jedna je stvar zajednička: rade bolje uz novi Surface Laptop Studio.


Budući da je poslovno prijenosno računalo i kreativni studio u jednom, ovaj Surface savršen je suputnik za kreatore kojima su potrebni kako fleksibilnost tako i performanse. On je najsnažniji Surface do sada te nudi bolje grafičke performanse nego bilo koji drugi uređaj Surface. Pojednostavljena implementacija, suvremena administracija uređaja i ugrađena sigurnost pogonjena rješenjima u oblaku dodatno povećavaju vrijednost svestranih načina rada.

Paket performansi za jednostavne kreacije

Pokrećite intenzivan softver

Snažno poslovno prijenosno računalo koje vam omogućava besprijekoran rad uz softver kao što su Adobe® Premiere® Pro, Photoshop®, Lightroom®, Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ i još puno njih.

Procesor Intel® Core™ s četverojezgrenom snagom

Četverojezgreni procesor Intel® Core™ 11. generacije obavit će većinu vaših složenih zadataka. Osigurajte si nevjerojatnu snagu i performanse te se usredotočite na posao na sasvim nov način.

Najbolje grafičke performanse

Obavljajte složene računalne radne zadatke uz grafičke performanse koje pokreće vodeći GPU za prijenosna računala u industriji NVIDIA® RTX™ A2000 te koji osigurava brzinu, prenosivost i pouzdanost na razini za velika poduzeća.

Ultimativna radna postaja

Uz podršku tehnologije Thunderbolt™ 4 moći ćete stvoriti okruženje za ultimativnu produktivnost. Priključite se na stanicu i proširite rad na dvostruke 4K monitore ili druge dodatke.

Neusporedivo iskustvo digitalne olovke

Stvarajte bilješke i crtajte uz veću preciznost na zaslonu Surface Slim Pen 2 od 120 Hz. Uz haptički motor, tijekom pisanja i crtanja po ekranu imat ćete osjećaj kao da potežete po papiru.

Radite dok ste u pokretu, cijeli dan

Baterija koja traje do 19 sati i učinkovite stanke zahvaljujući načinu rada mirovanja kojim se produljuje trajanje baterije dok ste u pokretu. Brza, pouzdana veza Wi-Fi 6 za bolje performanse u urbanim područjima.

Potrebna vam je pomoć pri donošenju odluke?

Informacije o proizvodima, uslugama ili cijenama Microsoftove serije uređaja Surface možete dobiti od lokalnog ALSO stručnjaka.