Microsoft Teams Phone:

siguran, jednostavan, pouzdan

Pojednostavnite komunikaciju uz sveobuhvatno rješenje za pozive iz oblaka, bilo gdje i bilo kada.

Prijavite se za treninge na zahtjev

Hibridno radno mjesto bit će dio budućnosti. Saznajte više o tome kako vam rješenje za konferencije Microsoft Teams Rooms može pomoći da ostanete povezani.

Predstavljamo budućnost telefonskih poziva

Vrijeme je da se pozdravimo sa stolnim telefonima. Kako se digitalna transformacija nastavlja, poduzeća traže načine da pojednostave način na koji njihovi zaposlenici surađuju, dok je telefonska komunikacija uglavnom ostala u prošlosti. No kratki telefonski pozivi katkad pružaju brze odgovore koji su poduzećima potrebni. Zato je vrijeme da krenemo ususret budućnosti telefonskih poziva – uz Teams Phone.

Uz rješenja za pozive koje pruža Microsoft Teams, glasovni pozivi mogu se jednostavno integrirati u postojeće inicijative za suradnju i digitalnu transformaciju. Prikladan kako za mala i srednje velika poduzeća tako i za poslovne organizacije – Microsoft Teams Phone dokazano poboljšava suradnju i produktivnost, a istovremeno osigurava znatne uštede ukupnog troška vlasništva (TCO).

Pomozite svojim klijentima da poboljšaju svoje poslovne rezultate — uz Microsoft Teams Phone.

Timski rad ključ je uspjeha 

Održavanje komunikacijskih linija ključni je pokretač rasta, u skladu s istraživanjem Forrester 2020 Microsoft Teamwork Partner TEI koju je naručio Microsoft. Da biste optimizirali učinkovit timski rad, sastanci, pozivi i uređaji moraju biti objedinjeni u okviru dokazanog rješenja i prakse suradnje unutar usluge Teams.

Jedno od ključnih područja mogućnosti su smišljanje, provedba i upravljanje sastancima i sobama za sastanke. No drugo su svakako telefonski pozivi. Čak i za partnere koji nisu tradicionalno specijalizirani za glasovna rješenja, mogućnost da ih ponudite svojim klijentima sada je ključna.

Prijelaz na oblak pokreće inovativne tehnologije

Uz toliko klijenata koji se sada oslanjaju na rješenja temeljena na oblaku, vrijeme je da ažurirate svoj poslovni model kako biste podržali taj prijelaz. Sada je vrijeme da se tradicionalnim poduzećima, koja su se u prošlosti oslanjala na telefonsku komunikaciju, pokaže da postoji bolji način.

Ažuriranjem svojih sustava na glasovne pozive u oblaku zaposlenici mogu ponijeti svoj telefonski broj sa sobom, gdje god se nalazili. Osigurajte klasične pozive diljem svijeta i iskoristite ovaj pomak prema oblaku za telefoniju. Nudeći stručnost u ovom području, možete pokazati svojim klijentima kako integrirati nove načine rada u kombinaciji s inovativnim tehnologijama dok se kreću prema budućnosti rada.

Predstavljamo Teams Phone

Najbolji način da ostanete povezani

Pojednostavnjena komunikacija i suradnja

Bez obzira na to gdje se članovi tima nalaze, mogu ostati povezani zahvaljujući jedinom komunikacijskom rješenju prilagođenom za Microsoft Teams.     

Komunikacija na razini velikih poduzeća

Zahvaljujući iskustvu koje je jednostavno za upravljanje i intuitivno, administratori mogu ostati usredotočeni na osiguravanje povezanosti svoje organizacije.

Prva iskustva na
mobilnim uređajima

Bez obzira na to rade li zaposlenici na daljinu, u uredu ili hibridno – Teams Phone nudi standardnu fleksibilnost koju oni i očekuju.

Microsoft Teams Phone čini pozive jednostavnima zahvaljujući:

 • jednostavnom i sveobuhvatnom rješenju
 • pozivima s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku
 • sigurnoj i pouzdanoj usluzi
 • bogatom zvučnom iskustvu
 • pojednostavnjenom upravljanju.

Upoznajte Microsoft Teams Phone

Vaši klijenti mogu iskoristiti ove ključne prednosti: 

Osnovna kontrola poziva

Povezuje se s timovima, klijentima i partnerima glasovnim pozivima iz čavrljanja u aplikaciji Teams, aplikacije Pozivi i javne komunikacijske telefonske mreže (PSTN).

Napredna kontrola poziva

Moderne telefonske mogućnosti pomažu zadovoljiti potrebe poduzeća u razvoju.

PSTN pozivi

Pozivi upućeni s pomoću opcija povezivanja PSTN-a mogu se jednostavno integrirati sa sustavom Teams Phone.

Centar za kontakt

Kao središte za unutarnje i vanjske veze s korisnicima, Teams Phone može pomoći u podržavanju radnih tijekova interakcije s korisnicima.

Uređaji

Besprijekoran prijelaz između uređaja, uz visokokvalitetnu zvučnu i video komunikaciju, bez ikakve odgode.

Paketi za Microsoft Teams Phone

Uz tri različita paketa na izbor, vaši klijenti mogu pronaći savršenu kombinaciju funkcionalnosti i cijene.

Opis Teams Phone Basic1Teams Phone Standard2,3Teams Phone with Calling Plan2,3Microsoft 365 E54
VoIP pozivi Osobni i grupni VoIP pozivi uz sveobuhvatnu („E2E”) enkripciju za osobne VoIP pozive.
Telefonski sustav Kontrola poziva temeljena na oblaku koja omogućuje vezu za PSTN glasovnim pozivima kada se upari s uslugom Microsoft Calling Plan ili vlastitim operaterom.  
Microsoft Calling Plan Upućujte telefonske pozive s pomoću opcija PSTN povezivanja u kombinaciji s telefonskim sustavom.       

1Potrebna je tarifa za Microsoft 365.

2Potrebne tarife koje ispunjavaju uvjete: Microsoft 365 Business Basic, Business Standard, Business Premium, A1, A3, E1, E3, F1, F3 i Office 365, E1, E3, A1, A3, F3.

3Dodatna licenca. 

4Microsoft 365 E5 kombinira najbolje aplikacije za produktivnost u razredu s naprednom sigurnošću, usklađenošću te glasovnim i analitičkim mogućnostima.

Saznajte više…

Microsoft Teams Phone Standard

 • Telefonski sustav koji se temelji na oblaku
 • Upućujte i primajte glasovne i video pozive putem internetske veze ili PSTN-a
 • Pridružujte se pozivima s niza uređaja
 • Besprijekorno prenosite pozive između uređaja
 • Dodajte PSTN uslugu operatera uz Operator Connect ili Direct Routing
 • Integrirajte tarife mobilnih poziva uz Operator Connect Mobile
 • Sporazum o razini usluga („SLA”) s 99,99 % neprekidnog rada

Microsoft Teams Phone uz Calling Plan

 • Sve što je uključeno u Teams Phone Standard plus…
 • Microsoftov telefonski broj i PSTN usluga
 • Uključuje domaće pozive

Microsoft 365 E5

 • Sve što je uključeno u Teams Phone Standard plus…
 • Aplikacije i usluge za produktivnost
 • Sigurnost i usklađenost na razini velikih poduzeća

Vaša prilika da klijentima ponudite ono što žele

Prije svega, što klijenti žele?  

 • Poboljšati svoje poslovne procese
 • Pojednostavniti operacije
 • Stvoriti bolje korisničko iskustvo
 • Postići svoje ciljeve digitalne transformacije
 • Stvorite više vremena za ostvarivanje dobiti
 • Izgraditi hibridno radno mjesto

A tehnološki partneri koji razmišljaju o budućnosti već su otkrili da vlada velika potražnja za objedinjenim komunikacijskim rješenjima koja mogu zadovoljiti potrebe klijenata. Uz Teams Phone možete ponuditi glasovne usluge u oblaku i pomoći svojim klijentima da osiguraju bolju komunikaciju i bolje poslovne rezultate.

Prilika za partnere da iskoriste tržište UCaaS za mala i srednje velika poduzeća veća je nego ikada prije. Evo kako Teams Phone može pomoći:

 • Objedinjeno iskustvo: klijenti žele jedno rješenje koje može sve. Žele premjestiti svoje tradicionalno, izolirano radno opterećenje na nešto što može ponuditi besprijekorno iskustvo u svim modalitetima komunikacije.
 • Upravljanje uslugama: Ponuda mogućnosti sastanaka i poziva kao upravljane usluge rastuće je tržište za netradicionalne glasovne partnere. Ove usluge mogu pridonijeti povećanju prihoda, ponuditi veće marže od isporuke temeljene na projektima i pomoći u razvoju strateških odnosa s vašim klijentima.
 • Razlikovanje od konkurencije: Na sve napučenijem i konkurentnijem tržištu ključno je istaknuti se. Ponuda naprednih rješenja, uključujući sastanke, pozive i sigurnost, jedan je od najboljih načina za isticanje među gomilom.
 • Prodaja cijeloj organizaciji: Umjesto pojedinačnih rješenja za različite odjele, organizacije se pomiču prema modelima koji poslovanje poimaju kao cjelinu.
 • Ponuda modela pretplate: Redefiniranje ponuda za timski rad u svrhu fokusiranja na modele temeljene na pretplati pomaže organizacijama predvidjeti izdatke, što je ključno u današnjoj ekonomiji.
 • Fokusiranje na potrošnju: Prateći koliko se svako rješenje upotrebljava jednostavnije je preporučiti određene promjene za pojedinačne klijente. Većom potrošnjom općenito se stvara brži povrat ulaganja (ROI) i povećava zadovoljstvo klijenata.

Iskoristite ovu priliku koja se brzo razvija

Kada klijentima ponudite mogućnost da pojednostave svoje komunikacijsko rješenje, olakšavate si stupanje u rastuće tržište.

Na tržištu malih i srednje velikih poduzeća, partneri koji već nude Microsoft 365 izvješćuju da na svaka 52 USD koja zarade mjesečno po korisniku unutar Microsoftove ponude usluga, značajan iznos od 31 USD potječe od prilika za timski rad.

Microsoft Teams Phone u akciji

Jeste li spremni saznati više o tome što postojeći klijenti imaju reći o usluzi Teams Phone? Pogledajte ove primjere iz prakse iz prve ruke o tome kako Teams Phone može ponuditi jedinstveno komunikacijsko iskustvo za budućnost rada.

Saznajte više

Ponudite Teams Phone svojim klijentima

Iskoristite ove korisne resurse i pripremite sve kako biste mogli dodati Teams Phone u svoju ponudu usluga.

Prodajni i tehnički resursi

Preuzmi

Usluge za osvajanje tržišta

Preuzmi

Sudjelujte u našim treninzima 

U društvu ALSO razvili smo sveobuhvatan raspon planova obuke osmišljenih da vam pomognu kako biste svojim klijentima mogli pokazati vrijednost usluge Teams Phone. 

Upravljanje postavkama i pravilima za Teams Phone*

Otkrijte kako konfigurirati niz značajki usluge Teams Phone, uključujući redove poziva, automatske službenike, ID pozivatelja i parkiranje poziva.


Prijavite se

Predstavljanje usluge Teams Phone uz Calling Plans*

Tijekom ovog webinara na zahtjev saznajte više o tarifama za pozive za Teams Phone.


Prijavite se

Povećanje produktivnosti uz Microsoft Teams Phone*

Ovaj webinar na zahtjev objašnjava sve što vaši klijenti žele znati o tome kako se mogu koristiti uslugom Teams Phones za povećanje produktivnosti zaposlenika.


Prijavite se

Serija Microsoftovih webinara za SMB-ove

Pod vodstvom tima Microsoftovih stručnjaka, ova serija webinara pokazuje vam kako iskoristiti glasovne prilike u oblaku za mala i srednje velika poduzeća (SMB).


Prijavite se

* Imajte na umu da su ovi resursi dostupni samo na engleskom jeziku.

Za sve treninge potrebna je prijava na ALSO platformu za e-učenje