Microsoft 365 F1 i F3 

Sveobuhvatno, pouzdano rješenje produktivnosti za velike korporacije 

Microsoft 365 nudi sveobuhvatna rješenja posebno osmišljena za zaposlenike koji rade na prvoj liniji, olakšavajući komunikaciju, suradnju i organizaciju dok ste u pokretu. Uz niz mobilnih aplikacija i alata u oblaku Microsoft 365 omogućuje zaposlenicima za izravnu komunikaciju s klijentima da budu produktivniji i učinkovitiji, bez obzira rade li u maloprodaji, ugostiteljstvu, zdravstvu ili bilo kojoj drugoj industriji.

Pružajući svojim klijentima ove bitne alate, možete im pomoći da poboljšaju svoje tijekove rada i pruže bolju uslugu svojim kupcima. 

Ključne značajke 

Mobilna produktivnost

Microsoft 365 obuhvaća niz mobilnih aplikacija, uključujući Teams, OneDrive i SharePoint, što zaposlenicima za izravnu komunikaciju s klijentom omogućuje pristup osnovnim alatima i suradnju s kolegama u pokretu. 

Upravljanje

zadacima Microsoft To Do i Planner uključeni su u sve tarife za Microsoft 365 za zaposlenike za izravnu komunikaciju s klijentom, pružajući značajke upravljanja zadacima koje pomažu radnicima da budu organizirani i na pravom putu. 

Usporedba plana 

 Microsoft 365
F1
Microsoft 365
F3
Internetske verzije aplikacija sustava Office yes yes
Microsoft Teams yes yes
OneDrive za tvrtke yes yes
SharePoint yes yes
Yammer yes yes
Microsoft Stream yes yes
Microsoft Forms yes yes
Microsoft Power Apps i Power Automate (ograničeno) yes yes
Microsoft Whiteboard yes yes
Verzije aplikacija sustava Office za stolna računala i mobilne uređaje no yes
Hosting e-pošte s poštanskim sandučićem od 2 GB no yes
Dodatni prostor za pohranu na servisu OneDrive (1 TB) no yes
Napredna zaštita od prijetnji no yes
Zaštita informacija no yes
Upravljanje uređajima no yes
Power Apps i Power Automate (puni) no yes
StaffHub no yes

Pogodnosti za partnere 

Ponuda okruženja Microsoft 365 za zaposlenike za izravnu komunikaciju s klijentom može povećati vaše poslovanje pristupom novim korisnicima i tokovima prihoda, a korisnicima pomoći da pojednostave svoje poslovanje i postignu svoje ciljeve. 

Povećana produktivnost

nudeći Microsoft 365 za zaposlenike za izravnu komunikaciju s klijentom, korisnicima možete pomoći da poboljšaju svoju produktivnost i učinkovitost, istovremeno pojednostavljujući svoje poslovanje. 

Poboljšana suradnja

Microsoft 365 nudi niz mobilnih aplikacija i alata utemeljenih na oblaku koji zaposlenicima za izravnu komunikaciju s klijentom omogućuju učinkovitiju suradnju sa suradnicima, bez obzira na to nalaze li se na istoj lokaciji ili na različitim web-mjestima. 

Pojednostavljeno upravljanje

Microsoft 365 jednostavan je za prodaju i upravljanje njime s jednostavnim sučeljem i intuitivnim alatima koji vam olakšavaju praćenje potreba korisnika.