1. natragPuno se toga dogodilo od 2015. godine kad se lansirao sustava Windows 10. Krajnje je vrijeme da se pripremite za jednostavan i učinkovit način za moderne izazove.

Windows 11 donosi poboljšanu sigurnost, visoku pouzdanost i izvrsnu kompatibilnost. Uvjerite se sada!


ZATO SE VRIJEDI NADOGRADITI NA WINDOWS 11

Windows 11 kombinira sve performanse i sigurnost sustava Windows 10 s redizajniranim i modernijim izgledom. Naravno, uključeni su i novi alati, zvukovi i aplikacije. Evo kratkog pregleda novih značajki:

FUTURISTIČKI DIZAJN

Jedna promjena koja odmah upada u oči i čini OS lakšim i modernijim je središnje pozicionirani plutajući Start izbornik. Alatna traka je također u sredini. Osim svijetlog i tamnog dizajna, možete birati i između četiri dodatne teme.

VELIKA BRZINA

Windows 11 je mjerljivo brži od svog prethodnika. To je ne samo zbog činjenice da je novi OS uglavnom instaliran na trenutnim uređajima. Tako potencijal postaje stvarna moć.

PROŠIRENI APP STORE

Novi Microsoft Store ne samo da impresionira svojom jednostavnošću za korisnika, već po prvi put nudi i Android aplikacije - to omogućuje posebno razvijeni podsustav Windows za Android (WSA).

TEAMS IN THE TEAM

Microsoft Teams integriran je izravno u OS u sustavu Windows 11 - nije potrebna posebna instalacija, što ga čini još lakšim. Samo odmah počnite komunicirati.

AUTOSTART-CHECK

Programi za automatsko pokretanje mogu biti pravi blokatori performansi. Windows 11 dolazi s novom značajkom koja automatski identificira nova automatska pokretanja i prijavljuje ih u donjem desnom kutu. Postavke se mogu promijeniti samo jednim klikom.

DOCKING POMOĆ

Nova značajka Snap-Layouts olakšava obavljanje više zadataka na inteligentan način. Jedan klik je sve što je potrebno za organiziranje svih prozora u jednom potezu i tako optimalno korištenje površine zaslona. Pametno: Docking Aid pamti željene postavke.

SVJEŽE ANIMACIJE

Ljudi su vizualna bića. Windows 11 ne samo da nudi zaobljene kutove prozora i izbornika već odiše svježinom prilikom otvaranja i zatvaranja prozora i ostalih funkcija. Prilagođeni widgeti također se mogu dovesti na zaslon jednostavnim prelaskom prsta.

Kupnjom OEM Windows 11 na ALSO web shopu, skupljate ALSO Bonus Club bodove*!

*Vrijedi samo za SMB partnere.

Prijavite se u ALSO klub vjernosti i skupljate bodove koje možete zamijeniti za nagrade u našem ALSO gift shopu! 1.200+ različitih poklona čeka na vas! Osvojite Bonus Club bodove kupnjom OEM Windows 11 licenci s ALSO web shopa.

Još niste registrirani u Bonus Club?

Registirajte se već danas i iskoristite prednosti ALSO programa vjernosti!
Prednosti ALSO Bonus Cluba će vam biti dostupne 24h nakon registracije.

REGISTRIRAJTE SE


OVO SU SISTEMSKI ZAHTJEVI ZA WINDOWS 11

  • Najmanje 64 bita; 32-bitne arhitekture više nisu podržane
  • Najmanje 4 GB RAM-a
  • Procesor s 1 GHz ili brži i najmanje dvije jezgre
  • Podrška Secure Boot putem UEFI firmware-a

Trebate li našu podršku prilikom nadogradnje?

Naš Microsoftov prodajni tim rado će vam pomoći:

msprodaja@also.com