Ostvarite rast i razvijte svoje poslovanje: otkrijte mySchneider IT Partner Program

Učinite svoje poslovanje spremnim za budućnost uz prilagođenu kombinaciju alata, obuke i podrške osmišljene kako bi vam pomogle u uspjehu.

Saznajte višePriprema za budućnost

mySchneider IT Partner Program

Produbite svoje znanje i stručnost u APC rješenjima za fizičku infrastrukturu, softver i digitalne usluge putem alata, poticaja, pogodnosti i obuke – a sve to osmišljeno je kako bi vam pomoglo da ostvarite veći rast, stvorite snažnije poslovne odnose i ponudite iznimnu vrijednost svojim klijentima.Što vas očekuje?

Najbolja rješenja po najboljim cijenama za vas i vaše klijente zahvaljujući povlaštenim cijenama i jamstvima fiksnih cijena.

Razni prodajni i marketinški materijali, kao i subvencije za oglašavanje, za stimulaciju potražnje na tržištu.

Proširena stručnost za vas i bolja podrška za vaše klijente uz kombinaciju programa certificiranja i obuke.

Alati, konfiguratori i tehnička podrška osmišljeni da vam uštede vrijeme i pomognu pri bržem sklapanju poslova.

Istaknite svoje poduzeće

Uz mySchneider IT Partner Program možete zaštititi poduzeća svojih klijenata tako što ćete pružati rezervne usluge upravljanja strujom i energijom. Istaknite se:

Omogućite razvoj različitih poslovnih modela

Struktura višestrukih specijalizacija na tri razine koja prepoznaje jedinstvene poslovne modele s fleksibilnošću ostvarivanja različitih kompetencija.

Pojednostavnite i povećajte transparentnost

Korisničko iskustvo specifično za poduzeće s personaliziranim ažuriranjima statusa u pogledu zahtjeva i certifikata potiče brzo i učinkovito donošenje strateških odluka.

Pružite agilnost za budući rast

Usklađivanje s vodećim praksama u industriji za poticanje poslovne agilnosti za budući rast i promjene u kanalu.

Pomozite u iskorištavanju novih poslovnih prilika

Ključni pokretači i planovi omogućavaju izgradnju stručnog znanja za nova tržišta te zadržavanje učinkovitosti i konkurentnosti na postojećima.

Održavajte prakse usmjerene na kanal

Održavanje temeljnog obećanja APC-a i pravila kanala za povećanje profitabilnosti partnera te pružanje najbolje podrške, mogućnosti i iskustava u segmentu.

Iskoristite svoje partnerstvo na najbolji način

Uz mySchneider IT Partner Program imate dokazani temelj usmjeren na partnere i širok raspon prednosti koje vam pomažu u diversifikaciji i jačanju vašeg jedinstvenog poslovnog modela.

Odaberite jednu od tri specijalizacije i otkrijte širok raspon alata, pokretača i resursa za poticanje poslovanja koji su tu da vam pomognu u boljem pružanju usluga vašim klijentima.

Pružatelj IT
rješenja

Pomozite svojim klijentima da bolje prepoznaju svoje potrebe te konfiguriraju i instaliraju rješenja za IT infrastrukturu.

Idealno za distribuirane IT / Edge računalne infrastrukture te podatkovne centre mikro, malih i srednje velikih poduzeća.

Pružatelj IT softvera i usluga

Specijalizirajte se za implementaciju upravljanja životnim ciklusom, uključujući mogućnosti preprodaje, praćenja i upravljanja okruženjem.

Savršeno za hibridne usluge upravljanja i nadzora IT-a na lokaciji i izvan nje.

Pružatelj rješenja podatkovnog centra

Proširite svoje kompetencije i specijalizirajte se za ključnu energiju i hlađenje. Osigurajte skalabilnost mreže svojih klijenata i upravljivost povećanjem dostupnosti, učinkovitosti i performansi njihove podatkovne infrastrukture.

Prikladno za regionalne podatkovne centre, uključujući podatkovne centre srednjih/velikih poduzeća.

Jeste li spremni postati APC partner?

Registrirajte se sada