ALSO partnerstvo za rješenja u oblaku

Saznajte kako vas možemo podržati pri povećanju vašeg poslovanja u oblaku te što vi možete učiniti da biste postali partner.


Postanite partner

Kako vam možemo pomoći?

POSTANITE ALSO PARTNER

Prijavite se u 3 koraka

MICROSOFT PARTNERSKI RESURSI

Istražite Microsoft resurse

KONTATIRAJTE ALSO TIM

Stupite u kontakt s nama

ISTRAŽITE PARTNERSKE BENEFITE

Idite korak dalje od jednostavne prodaje

Kao Microsoftov Cloud Solution Provider (CSP), sklapanje posrednog partnerstva s društvom ALSO otvara vam cijeli svijet novih mogućnosti i pogodnosti koje vam mogu pomoći pri ubrzanju prodaje rješenja u oblaku.

Besplatan pristup ACMP-u

Počnite prodavati ponudu Microsoftovih rješenja u oblaku i druga rješenja nezavisnih proizvođača uz ALSO Cloud Marketplace.

Besprijekorna dodjela resursa

Ostvarite pomak od ponude do pružanja usluge uza svega nekoliko klikova.

24-satna podrška

Ostvarite potpunu podršku, na lokalnom jeziku, za sve dobavljače i proizvode izravno iz ACMP-a.

Sveobuhvatna obuka

Ostvarite pristup svemu, od kratkih uvodnih webinara do cijelih dana obuka. Osigurajte si pripremu za certifikaciju, laboratorije za obuke, kupone za ispite i logične staze učenja diljem svih područja rješenja.

Ponovni prihodi

Nabavite sve alate „kao usluga” koji su vašim klijentima potrebni te osigurajte stalne i predvidljive izvore prihoda.

Proširite poslovanje uz ALSO Cloud Marketplace

ALSO Cloud Marketplace čini prilagodbu usluga potrebama vaših klijenata lakšom nego ikada. Kombinirajte bogatu ponudu rješenja u oblaku te svoje postojeće ponude proizvoda i usluga. Nakon što odaberete usluge, odredite svoje cijene i odmah šaljite ponude.

Saznajte više

Ostvarite pristup nevjerojatnim poticajima, resursima i pogodnostima koje pružaju Microsoft i ALSO

Kao posredni prodavatelj ispunjavate uvjete za cijeli niz Microsoftovih usluga, koje će osigurati goleme pogodnosti za cijelu vašu organizaciju. Iskoristite prednosti ekskluzivnih prodajnih poticaja, ključnih certifikacija, prilika za zajedničku prodaju, prava na internu upotrebu i još puno, puno toga.

Saznajte više

Dobijte pretprodajnu, marketinšku i punu prodajnu podršku društva ALSO

Nakon što postanete partner, ALSO je u jedinstvenoj prilici da vam pomogne pri konfiguraciji i implementaciji rješenja u oblaku. Naš tim stručnjaka za proizvode i prodaju može vam pružiti podršku koja vam je potrebna za definiranje i implementaciju najboljih rješenja u oblaku za vaše klijente. Dobijte sve, od pretprodajne i prodajne podrške do pune marketinške podrške te još puno toga.

Saznajte više