APC Easy Racks i PDU-ovi

Jednostavno. Sigurno. Nadogradivo.

Pojednostavnite svoj sljedeći projekt podatkovnog centra s nizom rackova i PDU-ova koji se lako mijenjaju po veličini, prilagođavaju i nadograđuju. Od mrežnih ormara do poslužiteljskih soba te čak i cijelih podatkovnih centara, APC Easy Racks i PDU rješenja mogu učiniti sve to.

Zašto se odlučiti za APC Easy Racks?

Rackovi su ključna komponenta svakog podatkovnog centra. Međutim, oni su često zadnja stavka na popisu obveza tijekom osmišljavanja projekta. Odabirom visokokvalitetne i pouzdane konstrukcije racka možete zaštititi skupocjena IT ulaganja i poboljšati implementaciju infrastrukture, već od samog početka.

Zašto se odlučiti za APC jedinice za distribuciju struje?

Povećajte učinkovitost svojih projekata podatkovnih centara s pravim rješenjima za distribuciju struje. Omogućite pouzdanu i učinkovitu distribuciju mrežne struje za sve proračune i vrste primjene.

Saznajte više

Odaberite APC Easy Racks and PDU-ove te osigurajte snažne temelje za IT infrastrukturu svojih klijenata.

Otkrijte zašto ALSO preporučuje APC Easy Racks

Brza implementacija

APC Easy Racks isporučuju se potpuno sastavljeni za brzu i jednostavnu implementaciju. Svaki rack isporučuje se s nogama za izjednačenje visine, podijeljenim stražnjim vratima, pomičnim kotačima te stražnjim okvirima za dodatnu opremu.

Vrhunska pouzdanost

APC Easy Racks stvoreni su za dugačko razdoblje upotrebe. Njihova robusna konstrukcija u skladu je s industrijskim standardom EIA-310-E, dodijeljen im je certifikat UL te se serijski isporučuju s 5-godišnjim jamstvom.

Prilagodljiv dizajn

APC Easy Racks nude širok raspon mogućnosti za stvaranje rješenja za pohranu po mjeri. Dostupni su u cijelom nizu veličina za svaku svrhu primjene. Zatim se dodaju integrirani PDU-ovi, sustavi za organizaciju kabela, sustavi za postavljanje na police i hlađenje te još puno toga.

Ultimativna zaštita

APC Easy Racks štite IT ulaganja vaših klijenata uz cijeli niz značajki fizičke sigurnosti i dodatne opcijske dodatke kao što su IP kamere, detektori vlage i temperature te Smart-UPS.

Pogledajte cjelokupnu ponudu za APC Easy Racks u internetskoj trgovini ALSO

Kupite sada

APC Easy Rack za svaki slučaj upotrebe

APC Easy Racks mogu se konfigurirati tako da odgovaraju svim IT primjenama. Birajte između različitih visina, širina i dubina uz dodatna, opcijski dostupna bočna kućišta. Osmislite rješenja za pohranu po mjeri za zaštitu ključne infrastrukture u podatkovnim centrima svih veličina.

Prilagodite svoj APC Easy Rack projekt

Saznajte više o opcijskim dodacima koji su dostupni za APC Easy Racks.

Police, paneli i okovi

Sigurnost

NetBotz Rack Access pruža potpuno integrirano, prilagodljivo rješenje za organizaciju rackova, kojim se omogućava upravljanje kontrolom pristupa rackovima.

NetBotz kamere sa stalkom pružaju upozorenja za prepoznavanje kretnji za unaprijeđeno prepoznavanje neovlaštena pristupa te sigurnosti.

NetBotz senzori pružaju bogatu ponudu pristupa prema načelu „uključi i radi” te senzora za okruženje koji pružaju cjelokupan prikaz IT infrastrukture vaših klijenata.

APC Easy Rack PDU senzori za temperaturu i vlagu precizno nadziru okruženje podatkovnog centra vaših klijenata te pridonose očuvanju optimalnih uvjeta.

Saznajte zašto ALSO preporučuje APC jedinice za distribuciju struje

Easy Basic Rack PDU

Više od običnog strujnog razdjelnika. Easy Rack Basic PDU pouzdano je i isplativo rješenje za sve proračune i svrhe upotrebe.

Pogledajte cjelokupnu ponudu za APC PDU-ove u internetskoj trgovini ALSO.

Kupite sada

Jeste li spremni za vrhunsko rješenje sustava rackova i napajanja za podatkovni centar?

Pogledajte cjelokupnu ponudu za APC Easy Racks i APC PDU-ove u internetskoj trgovini ALSO.

Kupite sada

Imate li pitanja ili vam je potrebna pomoć?

Obratite se lokalnom timu društva ALSO u vezi sa savjetima o tome kako možete odabrati odgovarajuće opcije za rackove i dodatnu opremu.

Obratite nam se!