Resursi za Microsoftove partnere


Pridružite se Microsoftovoj mreži za partnere

Podignite svoje poslovanje u oblaku na višu razinu

Nakon što ste pridružite Microsoftovoj mreži za partnere i uključite u program za partnere Cloud Solution Provider, možete ostvariti pristup cijelom nizu ekskluzivnih resursa i usluga koje pružaju Microsoft i ALSO – a svi oni osmišljeni su za poticanje vašeg poslovanja u oblaku.

Obuka i certifikacija

Ostvarite pristup sveobuhvatnoj zbirci obuka i prilika za certifikaciju koje pružaju ALSO i Microsoft te novoj ALSO platformi za e-učenje, a cilj njih svih jest oboružati vas tehničkim znanjem.

Prilike za zajedničku prodaju

Naučite stvarati profitabilnu prodajnu strategiju potaknutu rezultatima, povećajte svoj doseg i proširite svoje poslovanje.

Poticaji

Otkrijte financijske poticaje i poticaje za programe, koji su osmišljeni da vam pomognu pri širenju ponude rješenja i poslovanja.

Prava na internu upotrebu

Steknite vrijedna prava na internu upotrebu za cijeli niz Microsoftovih proizvoda.

Usluge za osvajanje tržišta

Ostvarite pristup širokoj ponudi usluga i rješenja za osvajanje tržišta („go-to-market”) koju pružaju ALSO i Microsoft, a koja vam može pomoći pri stjecanju većeg broja potencijalnih klijenata i širenju vašeg poslovanja.

Potaknite rast svojeg poslovanja uz Microsoftove poticaje

Steknite sredstva za kooperativni marketing uz Microsoftove programe poticaja kada se bavite aktivnostima koje povećavaju razinu osviještenosti o Microsoftovim proizvodima. Iskoristite sredstva kada se prijavite na ALSO planove za podršku za osvajanje tržišta („go-to-market”) i osvojite nagrade kada klijentima pomognete pri ostvarivanju njihovih ciljeva.

Saznajte više

Ostvarite veću profitabilnost uz zajedničku prodaju

Provodite zajedničku prodaju s Microsoftom i dobijte priliku za izravnu prezentaciju rješenja vašeg poduzeća klijentima putem Microsoftova komercijalnog prodajnog mjesta. Koristite se prednostima Microsoftove marke da biste stekli povjerenje klijenata i ojačali postojeće odnose te istovremeno obogatili ponude za klijente svojim specijalnim ponudama.

Saznajte više

Povećajte mogućnosti poslovanja uz prava na internu upotrebu

Ostvarite pristup cijelom nizu prava na internu upotrebu za Microsoftove proizvode i rješenja te potaknite rast svojeg poslovanja izgradnjom inovativnih aplikacija i usluga temeljenih na Microsoftu. Tako će vaša organizacija moći saznati koja je Microsoftova tehnologija u oblaku najnovija, djelotvornije prodavati rješenja u oblaku te povećati svoje poslovne sposobnosti.

Saznajte više

Ubrzajte svoju strategiju osvajanja tržišta uz ALSO

Bez obzira na to jeste li u potrazi za angažiranjem postojećih klijenata ili privlačenjem novih, ALSO vam može pružiti sve što vam je potrebno, od uzbudljivih kampanja za privlačenje potencijalnih klijenata i prilagodljivih marketinških resursa s etiketom proizvođača sve do zajednički financiranih programa i strateških sastanaka. Definirajmo, gradimo i isporučujmo vašu digitalnu marketinšku strategiju zajedno. Također, moći ćete pristupiti još većem broju Microsoftovih resursa za osvajanje tržišta („go-to-market”)!

Otkrijte ALSO planove za podršku pri osvajanju tržišta

Pogledajte Microsoftove resurse za osvajanje tržišta

Otkrijte više Microsoftovih resursa

Jeste li spremni postati ALSO partner za rješenja u oblaku?

Slijedite ovaj jednostavan proces koji se sastoji od 3 koraka

Pridružite se Microsoftovoj mreži za partnere (MPN)

Pridružite se

Uključite se u program Cloud Solution Provider kao posredni prodavatelj

Uključite se

Prijavite se u ALSO Cloud Marketplace

Prijavite se